İndirim dönemlerindeki talep, tedarik zinciri konularını daha çok gündeme getiriyor

Başlayan indirim dönemleri tedarik zincirindeki eksiklikler üzerinde daha çok konuşulmasına neden oluyor. Tedarik zincirindeki problemleri gidermek için de perakendecilerin farklı çözümleri olacağa benziyor.
İndirim dönemlerindeki talep, tedarik zinciri konularını daha çok gündeme getiriyor

Kasım ayı indirim dönemleri ve sene sonu alışverişi yaklaştıkça indirimlerle birlikte tedarik zinciri konuları da daha çok gündeme gelmeye başladı. Salgının üretim ve ürün bulunurluğunu etkilediğini otomotivden akıllı telefonlara farklı kategorilerde daha çok gördüğümüz, tedarik tahminleri ile fiyatların da buna bağlı olarak değiştiği son dönemde ABD başta olmak üzere tatil dönemlerindeki alışverişte nasıl bir tablo görüleceği merak konusu. 

Kapanmanın bitmesi sonrasında birçok üründe artan talebe karşılık ham madde başta olmak üzere teknik eksiklikler birçok ürünün tedariğinde sorun yaşanmasına neden olmakta. Bu nedenle de üreticiler tahminlerini güncellemekle birlikte farklı tedarikçilerle çalışmak, fiyatlarda değişikliğe gitmek ya da ürünlere muadiller bulmak konusunda daha çok zaman harcadıklarını belirtiyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.