Warner Bros, The Matrix serisinden ilham alan NFT serisi yayınlayacak

Warner Bros, bu ay içinde The Matrix serisinin yeni filmi olan "The Matrix: Resurrections" filminin tanıtımı için NFT'ler yayınlayacak.
Warner Bros, The Matrix serisinden ilham alan NFT serisi yayınlayacak

Günümüzün en popüler konuları arasında yer alan NFT çılgınlığı, büyük markaların dikkatlerini çekmeye de devam ediyor. Sinema dünyasının önde gelen şirketleri arasında yer alan Warner Bros, geçtiğimiz aylarda "Space Jam" filmi için çeşitli NFT'ler yayınlamıştı.

Benzer bir adımı bu kez The Matrix serisi için yapacak olan Warner Bros, bu ay içinde The Matrix serisinin yeni filmi olan "The Matrix: Resurrections" filminin tanıtımı için NFT'ler yayınlayacak. The Matrix NFT'leri paylaşılan bilgilere göre 30 Kasım tarihinde satışa sunulacak.

Edindiğimiz bilgilere göre Warner Bros tarafından yayınlanacak olan The Matrix NFT serisinin toplamda 100 bin NFT'den oluşması bekleniyor. The Matrix NFT'lerinin satın alma sırasında rastgele bir şekilde oluşturulacağını ve fiyat etiketlerinin ise 50 dolar olacağını da paylaşalım.

NFT serisine bir oyunlaştırma detayı da ekleyen Warner Bros, Matrix serisinin ikonik sahnelerinden biri olan Kırmızı - Mavi hap seçini NFT sahiplerinin de yapmasını isteyecek. NFT sahipleri 16 Aralık tarihinde kırmızı veya mavi haptan birini seçecekler.

Mavi hapı seçenlerin NFT avatarları Matrix'in içinde tutulacak. Kırmızı hapı seçenlerin karakterleri ise bir direniş savaşçısına dönüşecek. İlerleyen dönemlerde kullanıcıların avatarlarını yükseltmelerine veya yeni NFT'ler kazanmalarına da olanak tanınacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.