E-ticaretteki içeriklerin bilgi odaklı olmasının önceliklendirilmesi gerekiyor

E-ticaret içerikleri müşteri verisi, yorumlar, ürünle ilgili videolar ile zenginleşirken müşterileri satın almaya itecek içeriklerin kampanya ya da indirim odaklı olmaması da gerekiyor.
E-ticaretteki içeriklerin bilgi odaklı olmasının önceliklendirilmesi gerekiyor

İnternet kullanıcı sayısı arttıkça ve buna bağlı olan sektörlerde büyüme gözlemlendikçe internet üzerinden paylaşılan verilerin önemi de yükselmekte. Bu sadece verinin içeriğinin daha çeşitli ya da doğru olması ile ilgili değil, verilerin korunması ile de ilgili. 

Özellikle mobil cihazlardan yapılan işlemlerde güvenlik endişesi daha çok öne çıkmakta. Yapılan aramalara göre çıkan reklam ya da içerikler, kullanıcıların da paylaştıkları veriyi neden ve nasıl paylaştıklarını yeniden değerlendirmelerine sebep olmakta. Aslında müşteriler hangi veriyi, nerede ve ne şekilde paylaştığının net olarak farkında değil ancak bu durumu bu şekilde değerlendirerek harekete geçmek müşteriler üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir; çünkü müşterilerden gelen veri ihtiyacı artarak devam ediyor. Özellikle de mobil başta olmak üzere online stratejilerden gelecek kârın bu sene sonuna kadar %50 oranında artacağı doğrultusundaki tahminleri düşündüğümüzde. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.