Çocuk ve ebeveynler için mindfulness ve uyku uygulaması: Anda Burada

Yerli bir girişim olan Anda Burada, çocuk ve ebeveyn eksenine odaklanan mindfulness ve uyku uygulaması olarak hizmet veriyor.
Çocuk ve ebeveynler için mindfulness ve uyku uygulaması: Anda Burada

Corona virüs salgını ile birlikte popülerliklerini hızla artıran meditasyon uygulamaları her geçen gün yeni bir örnek ile karşımıza çıkıyor. Bu konuda hizmet veren yerli bir girişim olan Anda Burada, çocuk ve ebeveyn eksenine odaklanan mindfulness ve uyku uygulaması olarak hizmet veriyor.

Şölen Yücel ve Aslı Eti tarafından İstanbul'da kurulan Anda Burada, yetişkinlerin ve çocukların sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürebilmelerine destek olmayı hedefliyor. 2020 yılının Mayıs ayından bu yana aktif olarak hizmet sunan girişim, hem iOS hem de Android platformları için mobil uygulama desteğine de sahip.

Farklı yaş gruplarına özel bilinçli farkındalık pratikleri, uyku hikayeleri ve müzikler sunarak, kullanıcılarına kaygı, stres, uykusuzluk gibi konularda yardımcı alan Anda Burada, öz sevgi, öz şefkat, öz güven ve empati duygularını da destekleyen zengin bir içeriğe sahip.

Anda Burada, Village Capital'ın Sürdürülebilirlik MENA 2021 Hızlandırıcı Programında yatırım almaya hak kazanan 4 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Edindiğimiz bilgilere göre Anda Burada, uluslararası Finans Kurumu’nun (IFC) desteğiyle Village Capital tarafından yürütülen, üç ay süreli yatırıma hazırlık programı olan Sustainability MENA 2021 kapsamında 20 bin dolar tutarından fon desteği almaya hak kazandı.

Özellikle sürdürülebilirlik anlamında etki yaratmayı hedefleyen girişimleri destekleyen Village Capital Hızlandırma Programı’nın bir parçası olmanın Anda Burada için hem çok keyifli hem de çok öğretici bir deneyim olduğunu dile getiren Anda Burada kurucu ortağı ve CEO’su Şölen Yücel, fona hak kazanmalarının Anda Burada için çok anlamlı ve pozitif bir gelişme olduğunu da paylaştı.

Son olarak Anda Burada'nın yakın bir zamanda global pazara açılmayı hedeflediğini de ekleyelim. Dilerseniz Anda Burada uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.