SPONSORLU

Eureka'21 etkinliği "Realize Your Potential" sloganıyla 26 Ekim'de başlıyor!

26 Ekim'de İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan girişimcilik etkinliği Eureka'21, bu yıl "Realize Your Potential" sloganıyla katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor!
Eureka'21 etkinliği

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi’ne sahip ilk ve tek öğrenci kulübü olan İşletme Kulübü’nün sene içerisinde düzenlediği altı büyük organizasyonundan birisi olan EUREKA’21 etkinliği 26 Ekim  tarihinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, İşletme Fakültesinde katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Eureka’21, girişimci adaylarına ve girişimle ilgilenen tüm gençlere unutulmayacak bir etkinlik fırsatı sunuyor.  

Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu etkinlikte katılımcılarına girişim kültürünü yaratıcı şekilde öğretme, farklı girişimleri tanıtma, girişimcilerle birebir iletişime geçme, network ağını güçlendirme imkanı sunan Eureka’21 etkinliği yepyeni içerikleriyle sizlerle!

Bu yıl “Realize Your Potential” sloganıyla katılımcılara sunulan Eureka’21, girişimcilik tutkunu gençlerin potansiyelini ortaya çıkarmak vizyonuyla yola çıkmıştır. Binbin Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşecek olan etkinlik, söyleşiler ve start-up stantlarının yanı sıra workshop, sürpriz çekilişler, ürün sponsorlarının yer aldığı fuaye alanıyla katılımcılara dolu dolu bir ortam yaratmak için geliyor!

Sen de bu büyük girişimcilik etkinliğinde yer alma fırsatını kaçırmak istemiyorsan 26 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesinde gerçekleşecek olan etkinliğimize katılmayı unutma!

Eureka'21 hakkında detaylı bilgi almak ve sen de bu büyük etkinliğin bir parçası olmak istiyorsan @eurekaistanbul Instagram hesabındayız!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.