Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldı

Yatırım turuna, ilk olarak şirkete 2017 yılında yatırım yapan Turn/ River Capital de katıldı. Yatırım turunun finansal detayları gizliliğini korumaya devam ediyor.
Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldı

Güvenlik testi uygulamaları alanında sektör lideri olan Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna Turn/ River Capital katıldı. Yatırım turunun finansal detayları gizliliğini korumaya devam ediyor. Şirket, yatırımı büyüme ve ürün geliştime alanlarında kullanacak. 

Acunetix ve Netsparker ürünleriyle öne çıkan şirket, hem büyük kurumsal şirketlerin hem de işletmelerin güvenlik alanındaki ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şirketlerin dijital ayak izini taramasını sağlayan Invicti, zayıf noktaları buluyor. Geliştiricilerin iş akışına  entegre olan şirket, bu alanda iyileştirmeler yapılmasını sağlıyor. 

Şirketin sağladığı sonuçların doğruluğu ve web atakları odağında ölçeklenebilmesi onu pazar lideri konumuna taşıyor. Invicti, aynı zamanda sunduğu otomasyonlarla da geliştirici ve güvenlik ekiplerinin iş yükünü azaltıyor.

Şirketin son bir yılda 700 yeni müşteri kazandığını belirtelim. Invicti'nin yıllık tekrarlayan geliri ise 2021'e kıyasla yüzde 60 büyüme kaydetti. Dünya çapında 3 bin 100 müşteriye hizmet veren Invicti, şimdiye kadar 800 binden fazla web sitesini taradı. Bu arada Turn/ River Capital'in Invicti'ye ilk olarak 2017'de yatırım yaptığını hatırlatalım. 

Invıcti'nin kurucusu ve CEO'su Ferruh Mavituna yaptığı açıklamada Summit'in şirketin büyüme yolculuğunun yeni dönemine katılmasını heyecanla karşıladıklarını dile getirirken, Summit'in güvenlik deneyimlerini, ürüne getirilecek yenilikleri hızlandıracağını belirtti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.