Yüce Zerey, Webrazzi Summit'te yeni Fintech girişimi Fups'u tanıttı

Fups'un yönetim kurulunda yer alan Zerey, Webrazzi Summit'te yeni Fintech girişimi Fups'u tanıttı.
Yüce Zerey, Webrazzi Summit'te yeni Fintech girişimi Fups'u tanıttı

Türkiye'nin en etkili internet ve girişimcilik konferansı Webrazzi Summit 2021 tüm hızıyla  devam ediyor. Grow  salonunda konuşmacı olarak yer alan Yüce Zerey "Süper Kahraman Arayışı" başlıklı oturumunda yeni fintech girişimi Fups'u tanıttı.

1920'lerin sonundaki ekonomik buhranın insanlara umut verilmesi amacıyla Süpermen'i yarattığını aktaran Zerey, oturum boyunca süper kahraman bağlamı üzerinden günümüzün tüketicisini değerlendirdi. 

"Artık herkes birer süper kahraman" yorumunu yapan Zerey, illüzyon bombardımanı nedeniyle herkes kendini süper kahraman olarak  görüyor. dedi. Sanal dünyanın gelişmesiyle kişilerin gerçeklikle bağını kopardığını dile getirdi. Filtreli hayatların yaşandığı hiper gerçeklik kavramının öne çıktığı günümüzde, duyguların da sanal dünya daha anlamlı olduğunu ifade etti. 

Performans ve rekabet anlayışı üzerinden kişilerin hayatının metrikler üzerinden yaşanmaya başlandığını açıkladı. Zerey, "Performans yaşama sebebine dönüşüyor" dedi.

Tüketici de süper mi? 

Pandeminin  tüketicilerde travma ve korkuya yol açtığını belirtti. Korkulu ve kaygılı bir tüketici ile karşı karşıya olduğumuzu belirten Zerey,  somut korku ile savaşan bir tüketici profili çizdi. Bu noktada tüketicilerin destek marka istediğini belirtti. İlgi ve samimiyet gösteren insan odaklı markalara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Gerçek kahraman markalar

Zerey, markaların süper kahraman değil gerçek kahramana dönüşmesi gerektiğin açıkladı. Tüketicinin her koşulda yanında olan ve dostluk eden marka tanımını kullanan Zerey, Fups'u tanıttı. Fups'un Yönetim kurulunda yer alan Zerey, Fups'ta işlem ücretleri ve komisyon olmadığını açıkladı. Hızlı harcama itirazları ile dikkat çeken Fups aynı zamanda chat uygulaması ile finansal işlemlere olan tanıyor. 

Hesap gelmeden ya da geldikten sonra hesabı bölüşmek de uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Üstelik bu özellik için tüm kişilerin Fups üyesi olması gerekmiyor. Aile içinde para harcamadan limit tanımlamanızı sağlayan Fups kart ile çoklu hesap kullanımı da mümkün. 

Fups'un 20 senelik deneyime sahip ekibiyle yakın zamanda iletişim çalışmalarına başlayacağını belirtelim. Fups lansman filmini ilk kez Webrazzi Summit katılımcılarına özel olarak yayınladı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.