Philip Morris/Sabancı'nın Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren bir ekosistemin dönüşümünü paylaştı

Filiz Yavuz Diren 150 milyon dolarlık fon ile 11 girişime yatırım yaptıklarını açıkladı. Diren, "PM Türkiye'de altyapımızı girişimlerle birlikte kurduk" dedi.
Philip Morris/Sabancı'nın Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren bir ekosistemin dönüşümünü paylaştı

Philip Morris/Sabancı'nın Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren "Bir Ekosistemin Dönüşümü" başlıklı oturumda Philip Morris/Sabancı'nın startup yatırımlarını ve geliştirildiği ürünleri anlattı. 

Şirketlerin dijital dönüşümde ekiplerinin önemli rol oynadığını dile getiren Diren "organizasyonel gelişime" vurgu yaptı. Aynı şekilde veri odaklı altyapının önemine de dikkat çene Diren girişimlerle ortaklık kurmanın yarattığı dönüşüme örnekler verdi.

Filiz Yavuz Diren 150 milyon dolarlık fon ile yaklaşık 11 girişime yatırım yaptıklarını açıkladı. Diren, "PM Türkiye'de altyapımızı girişimlerle birlikte kurduk" dedi.

FMCG'de en çok kullanılan platforma imza atan kuruluş, bakkal dünyasından örnekler paylaştı. Sahada 150 bin müşterisi bulunan platform, chatbot desteğiyle de dikkat çekiyor. Platform sayesinde ticaretin %96'si dijital platform üzerinden gerçekleştiriyor. Platformun Üniversite iş birliği de bulunduğunu belirtelim Hatta platformu en geniş katılımlı b2b platformu olarak tanımlamak mümkün.  

Proje kapsamında bakkalların dijitalleştirildiği ve düzenlenen eğitimlerle 150 bin esnafa 57 bin sertifika verildiğini de eklemekte fayda var. 

Bakkallarla iletişimin AI desteği ile gerçekleştirildiği platformda saha çalışanlarının da rolü büyük. PM Türkiye, saha operasyonundaki tüm çalışanların veri üzerinden çalışmaya geçtiğini, uzaktan çalışma ile verimlilik artışı sağlandığını açıkladı. Filiz Yavuz Diren "ortak hayaller için büyük firmalar olarak bir araya geliyoruz." diyerek  PM Türkiye Ülker, Multinet, Enparacom ve Akbank ile iş ortaklığı yaptığını duyurdu. Ayrıca demo günleri için girişimlere çağrıda buludu 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.