Paribu CEO'su Yasin Oral: "Önümüzdeki dönemde NFT ile ilgili projeler duyuracağız."

Etkinliğimizin konuşmacıları arasında bulunan Paribu CEO'su Yasin Oral, Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ile Webrazzi Summit sahnesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Paribu CEO'su Yasin Oral:

Son yılların en popüler konuları arasında yer alan kripto paralar, Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizde konuşulan en önemli konular arasında yer alıyor. Etkinliğimizin konuşmacıları arasında bulunan Paribu CEO'su Yasin OralWebrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ile Webrazzi Summit sahnesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Geçen seneden bugüne baktığımızda kullanıcı anlamında büyük bir fark olduğunu belirten Paribu CEO'su Yasin Oral, şu an için yaklaşık 5 milyon kullanıcıya sahip olduklarını belirtti. Türkiye'deki birçok bankadan daha fazla kullanıcıya sahip olduklarını da belirten Oral, Nisan - Mayıs aylarında Paribu'nun günlük işlem hacminin 2 milyar doları bulduğunu da paylaştı..

Şu an için ise günlük işlem hacimlerinin 500 - 600 milyon dolar seviyelerinde olduğunu da sözlerine ekleyen Oral, geçtiğimiz dönemde tüm sektör için ciddi bir kullanıcı akışı olduğunu da paylaştı. Kripto para alım satımı haricinde pek çok yan işe sahip olduklarını da belirten Oral, sektörün çok hızlı değiştiğini de belirtti.

Önümüzdeki dönemde NFT ile ilgili projeler duyurcaklarını da aktaran Oral, şu an için NFT ile ilgili birçok konunun şu an için yanlış bilindiğini de sözlerine ekledi. İlk gününde yüzde 350'nin üzerinde değer kazanan Fenerbahçe Token'dan da bahseden Oral, Fenerbahçe ile başarılı bir projeyi neticilendirdiklerini belirtti.

Yakın zamanda kendi chainlerini yapacaklarını da duyuran Oral, NFT ve Paribu chain ile ile ilgili gelişmelerin son aşamalara geldiğini ve yakın zamanda tüm detayları paylaşacaklarını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.