Büyüme stratejilerini gerçekleştirmek için kişiselleştirmeye daha çok öncelik verilebilir

Pazarlama ekiplerinin farklı büyüme stratejilerindeki öncelikler çeşitlenirken müşterinin sürekliliğini sağlamak için yapılması gereken konuların başında hala doğru kişiselleştirme yatıyor.
Büyüme stratejilerini gerçekleştirmek için kişiselleştirmeye daha çok öncelik verilebilir

Kişiselleştirme konusu gittikçe daha çok üzerinde konuşulan bir konu haline gelmekte. Doğru yapıldığında her müşterinin tek tek hedeflenmesini sağlayan bu konu birçok açıdan müşterinin bazı bilgileri doğrultusunda otomatik olarak üretilen jenerik tekliflerden çok öteye gidemiyor.

Bununla birlikte pazarlama ekiplerinin de büyüme stratejilerinin gerçekleşmesi için gereken KPI'ların sağlanması gerekliliği de var; dolayısıyla kişiselleştirme için alınan aksiyonlardan etkilenen bir durum da söz konusu. Kısa ve uzun vadeli hedefleri tutturmak için hızlı çözümlere başvuran ekiplerin hem geliri yükseltmek hem de müşterilerini mutlu etmek için daha farklı yollar izlemesi gerekiyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.