Yeni Airpods'un özellikleri ve Türkiye fiyatı açıklandı

AirPods (3. nesil) 1.999 TL’den satışa sunulacak ve bugünden itibaren hem ABD’de hem de 26’dan fazla ülkede siparişe açılacak.
Yeni Airpods'un özellikleri ve Türkiye fiyatı açıklandı

Bugün gerçekleşen Apple'ın "Unleashed" özel etkinliğinde Yeni Airpods (3. nesil) tanıtıldı. Apple Ses Mühendisliği Program Müdürü Susmitta Dutta tarafından tanıtılan Airpods, Spatial Audio (uzamsal ses teknolojisi) özellikleriyle dikkat çekiyor. Müziği daha derinden hissetmenizi sağlayan bu özellik, kullanıcılarda konserleri adeta sahne akustiği ile deneyimleme hissi uyandırıyor. 

Çok boyutlu bir müzik deneyimi sunan yeni Airpods, dinamik takip özelliği ile müziğin her ortamda size eksiksiz bir biçimde erişmesini sağlıyor. Yeni Lotus sensörü ve güçlü baslarıyla yeni Airpods' un müzik sevelerin vazgeçilmezi olabileceğini söyleyebiliriz. Üstelik cihazın Dolby Atmos özelliğine sahip uzamsal ses teknolojisi dinamik kafa izleme özelliğiyle birleşiyor. 

AirPods’un yeni ten algılama sensörü ise cihazın kulağa mı takılı olduğunu yoksa kullanıcının cebinde ya da masada mı durduğunu doğru bir şekilde ayırt edebiliyor. Böylece AirPods kulaktan çıkarıldığında ses çalmayı duraklatıyor. 

Aynı zamanda konturlu yeni bir tasarıma sahip yeni AirPods, kulağa daha iyi oturuyor. AirPods Pro’da da bulunan kullanışlı kuvvet sensörüyle de gerçek zamanlı eşsiz bir müzik deneyimi ortaya çıkıyor.

Bu arada yeni Airpods'un tüm Apple cihazlarıyla eşleştiğini belirtelim. Yeni Airpods, Ses Paylaşımı özelliğiyle de öne çıkıyor. Bu özellik, kullanıcıların iPhone, iPad, iPod touch veya Apple TV kullanırken ses akışını iki çift AirPods, AirPods Pro ya da AirPods Max arasında paylaşmalarına imkan tanıyor.

6 Saatlik pil ömrüne sahip olan yeni Airpods, kullanıcılara 5 dakika şarj ile 1 saat daha kazandırıyor. Cihaz, uzun vadede 30 saatlik müzik dinleme imkanı sunuyor. Şarj sürecinde ise cihazın Magsafe ile temassız olarak şarj edilebildiğini belirtelim. 

AirPods 3. Nesil Türkiye fiyatı

AirPods (3. nesil) 1.999 TL’den satışa sunulacak ve bugünden itibaren hem ABD’de hem de 26’dan fazla ülkede siparişe açılacak. Airpods'u 26 Ekim Salı gününden itibaren satın alınabileceğini ekleyelim. 

AirPods 2. Nesil ve AirPods Pro Türkiye fiyatı

AirPods (2. nesil) yeni fiyatıyla 1.449 TL’den satışa sunulurken, AirPods Pro 2.899 TL fiyat etiketiyle MagSafe Şarj Kutusu ile birlikte kullanıcılarla buluşacak. 

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip ettiğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları aktarmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.