Apple'dan ayda 4,99 dolara yeni Apple Music planı: Voice Plan

Apple, Unleashed etkinliğinde yeni Apple Music abonelik planı Apple Music Voice Plan’i tanıttı. Apple Music Voice Plan, ayda yalnızca 4,99 dolara sunuluyor.
Apple'dan ayda 4,99 dolara yeni Apple Music planı: Voice Plan

Apple bugün, Siri’nin gücünü temel alarak tasarlanan yeni Apple Music abonelik planı Apple Music Voice Plan’i tanıttı. Apple Music Voice Plan ile aboneler servisteki 90 milyon şarkıdan oluşan kataloğa erişebiliyor. Farklı ruh hallerine ve aktivitelere yönelik yepyeni yüzlerce çalma listesine, kişisel listelere, müzik türlerine göre istasyonlara ve ödüllü Apple Music Radyo’ya Siri ile erişme imkanı veren bu plan ayda yalnızca 4,99 dolara sunuluyor.

Apple Music ve Siri entegrasyonu ön planda

Kullanıcılar, Siri’ye “Hey Siri, Apple Music Voice Plan deneme süremi başlat” diyerek veya Apple Music uygulamasından kayıt olarak Apple Music Voice Plan abonesi olabiliyor. Kullanıcılar Apple Music Voice Plan’e abone olduktan sonra HomePod mini, AirPods, iPhone veya başka herhangi bir Apple aygıtı gibi Siri özellikli tüm aygıtlarda ve ayrıca CarPlay ile de müzik çalınmasını isteyebiliyor.

Apple Music’te ayrıca farklı ruh hallerine ve aktivitelere yönelik yüzlerce yeni çalma listesi de bulunuyor. Apple Music’in editoryal uzmanlarının hazırladığı bu listeler, sadece Voice için tamamen optimize edilmiş olarak sunuluyor. Aboneler Siri’ye “Akşam yemeği çalma listesini çal”, “Hafif bir müzik aç” veya “Buna benzer şeyler çal” diyerek tamamen kendilerine özel ve keyifli bir müzik deneyimi yaşayabiliyor.

17 ülkede kullanıma sunulacak; Türkiye listede yok!

Abonelik planı fark etmeksizin tüm Apple Music abonelerinin kullanımına açık olan bu yeni çalma listeleri, Siri ile el ele vererek Apple Music deneyimini daha da harika hale getiriyor. Apple Music Voice Plan birçok popüler çalma listesini içeren tüm Apple Music kataloğuna erişebilecek. Apple Music Voice Plan bu sonbaharda Avustralya, Avusturya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, Yeni Zelanda, İspanya, Tayvan, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere 17 ülkede ve bölgede kullanıma sunulacak. Şimdilik Türkiye bu ülkeler arasında yer almıyor.

Apple Music Voice Plan aboneleri, Siri ve son çalınan müzikler aracılığıyla kendi zevklerine uygun içerik önerileri alarak kişisel bir uygulama deneyimi yaşayacak. Aboneler, uygulamanın içindeki “Siri’ye Sorun” adlı özel bölümde Siri’yi Apple Music için optimize etmeyi öğreten ipuçlarına erişebilecek. Uzamsal Ses, Kayıpsız Ses, Şarkı Sözleri ve Müzik Videoları gibi üstün Apple Music özelliklerine erişmek için aboneler, ayda 9,99 dolara bireysel üyeliğe veya ayda 14,99 dolara altı kişiye kadar kullanılabilen aile üyeliğine istedikleri zaman kolayca geçebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.