Ufuk açan teknolojiler Webrazzi Summit'te sizleri bekliyor: NFT, metaverse, sağlık teknolojileri ve daha fazlası

Webrazzi Summit 2021'in Create adlı salonu bilhassa yazılımcıları, geliştiricileri odağına alıyor; ancak sadece bununla da sınırlı kalmıyor. 
Ufuk açan teknolojiler Webrazzi Summit'te sizleri bekliyor: NFT, metaverse, sağlık teknolojileri ve daha fazlası

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit'e sayılı günler kaldı! Webrazzi Summit 2021, 20 Ekim tarihinde, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşiyor. Sizleri yüz yüze görmeyi çok özledik! Bu kapsamda konferansımızı bu sene hem online hem de offline bir deneyimle gerçekleştirmeye karar verdik. Fiziksel ve online konferans deneyiminin nasıl olacağına dair tüm detayları burada bulabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2021'in konuşmacılarına ve konferans programına ise buradan göz atabilirsiniz. Dün konferans programını paylaştığımızda sizlere konferansımızın biri online, dördü fiziksel olmak üzere 5 farklı salonda gerçekleşeceğini aktarmış; Disrupt, Grow, Create ve Academy salonları fiziksel iken, Start salonunun online olacağını söylemiştik.

Pandemi sonrasında teknoloji dünyasından gıda perakendeciliğinin geleceğine, VC yatırımlarından dijital teknolojilere, e-ticarette canlı yayınlardan NFT dünyasına birçok konunun gündemimizde olacağı Webrazzi Summit 2021'in Create adlı salonu ise bilhassa yazılımcıları, geliştiricileri odağına alıyor; ancak sadece bununla da sınırlı kalmıyor. 

Her ne kadar konferansımız Disrupt salonunda saat 9:00'da başlasa da Create salonundaki sunumlar ve paneller, Grow, Start ve Academy ile birlikte saat 11:00'de başlayacak. Salonun ilk sunumunu ise Sherpa'nın kurucusu Yakup Bayrak gerçekleştirecek. Bayrak, "DevOps oluyor da DesignOps neden olmuyor?" adlı sunumunda DevOps'a, yazılım ve operasyona, tasarıma dair merak edilen her şeyi katılımcılara aktaracak. Create salonunda Yakup Bayrak'tan sonra sahneyi Atlassian'ın Principle Technical Evangelist'i Serhat Can, "Developer Odaklı SaaS Ürünler için Pazarlama" sunumu ile devralacak. 

Covid-19 pandemisi ile önemi daha da artan sağlık teknolojileri

Covid-19 pandemisi ile önemi daha da artan sağlık girişimlerine ve şirketlerine dair merak edilenler de Create salonunda katılımcılarla buluşacak. Bu kapsamda Carbon Health'in Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Ülke Müdürü Oğuz Demirkapı, "Unicorn bir sağlık teknoloji şirketinin A’dan Z’ye yazılım süreci" adlı sunumunda global olarak başarılı sağlık şirketlerinden biri haline gelen Carbon Health'in geçirdiği süreçler üzerinden diğer şirketlere başarı konusunda ipuçları verecek. Create salonu yine sağlık odaklı bir oturum ile devam edecek ve Arda Kutsal, Prof.Dr. Derya Unutmaz ile sağlık teknolojilerinin geleceğini konuşacak. 

NFT'lerin doğuşu, gelişimi ve geleceği

Sağlıktan sonra Create salonundaki gündemimiz bir başka popüler konu olan ve tüm dünyayı etkisi altına almış NFT'ler olacak. "NFT: Dijital Rönesans" adlı panelde ise birbirinden değerli isimler, NFT'lerin doğuşunu, gelişimini ve geleceğini konuşacak. Arda Kutsal'ın moderatörlüğü üstleneceği panelde NFT dünyasına ilgisi ile bilinen 4129Grey Chief Happiness Officer'ı ve CEO'su Alemşah Öztürk, sanatçı Emre Yusufi ve karikatürist Selçuk Erdem konuşmacılar olarak yer alacak. 

Mimarlık ve metaverse ilişkisi

Create salonunun belki de en ilgi çekici oturumlarından biri ise iç mimarlık ofisi Toros and Partners'tan Derya Toros ve Çetin Dalva'nın katılımıyla gerçekleşecek olan "Mimarlığın Metaverse ile Flörtü" adlı oturum olacak. Yine son dönemin en popüler kavramlarından biri haline gelen metaverse'ün mimarlık ile buluştuğu nokta bu oturumda ele alınacak, konu hakkında merak edilenler yanıt bulacak. Salonun öğle arasından önceki sunumunu ise Transferchain kurucu ortağı Berke Şipka yapacak. Şipka, "Gizlilik ve güvenlik hayal mi?" adlı sunumda teknoloji dünyasında güvenliğe dair merak edilenleri cevaplandıracak. 

Yetenek yönetimi, ekip yönetimi ve performansa dair merak edilenler

Öğle arasından sonra Create salonunda bilhhasa İK odağında oturumlar ve sunumlar olacak. Rebus Danışmanlık'ın kurucusu Seniha Koçyiğit, "Yeteneğin şekli nereye evriliyor: Füzyon Takım" adlı sunumuyla İK'nın geleceğine ışık tutacak. Salonumuzun bir sonraki oturumunda ise yetenek yönetimindeki çözümler ele alınacak. İşletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda seçeceği çalışanların doğru zamanda, doğru iş pozisyonunda ve doğru uygulamaları yapmalarına dair merak edilen her şeyi Werk kurucu ortağı Emin Görgün ve hrmate.ai kurucusu Enes Kök ile birlikte cevaplandıracağız.

Create salonunun son oturumu ise Insider'dan Duygu Devecioğlu, Logo Peoplise'dan Çağatay Güney ve Şişecam'dan Özlem Akbağ Akalın'ın katılımıyla gerçekleşecek. "Büyük kurumlardan girişimlere performans ve ekip yönetim tavsiyeleri" adlı panelde kurumsal dünyanın performans ve ekip yönetimi konusundaki tavsiyeleri girişimlere aktarılacak.

Create salonu saat 15:00'te sonlanacak, ancak o saatten sonra Disrupt salonundaki sunumlarımız devam edecek. 

Webrazzi Summit 2021'e katılmak için hala geç kalmadınız! Eşsiz bir konferans deneyimi ve networking imkanı için konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz. 20 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.