Cem Yılmaz'ın üç NFT eseri yaklaşık 25 bin dolara satıldı

Cem Yılmaz'ın OpenSea'de yer alan NFT eserlerinden üçü için toplamda 7.03 ETH, yani yaklaşık 25 bin dolar ödendi.
Cem Yılmaz'ın üç NFT eseri yaklaşık 25 bin dolara satıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın NFT dünyasına girdiği haberini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Çizimlerini NFT pazar yeri OpenSea'de satışa sunan Cem Yılmaz, kendi adına açılmış hesabın linkini Twitter üzerinden paylaşmış; “CEMYILMAZMCMLXXIII” isimli NFT koleksiyonunun ilk parçasını (000001KIZ) 1 WETH fiyatla listelemiş ve 7 gün boyunca devam edecek bir açık artırma başlatmıştı.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ilginç bir yeniliğe de imza atmış ve NFT'lerinin satışı için farklı bir pazarlama stratejisi seçmişti. Bu kapsamda Cem Yılmaz, NFT olarak sunduğu ikonlardan herhangi bir rengine sahip olan kişilerin, ne zaman nerede isterlerse gösterilerine 2 kişilik davetiye kazandığını söyledi. Yılmaz, siyah beyaz olan ikon sahibinin ise ömür boyu her yerde 2 kişilik kombineye sahip olduğunu belirtti. Tüm bunların yanı sıra Cem Yılmaz'ın NFT koleksiyonu da genişlemeye başladı.

Şimdi ise Cem Yılmaz'ın OpenSea'de yer alan NFT eserlerinden üçünün satıldığı bilgisi paylaşıldı. Yılmaz'ın "000001KIZ", isim eseri için 6 ethereum, yani yaklaşık 21 bin dolar, "CYHEAD000001 RED" ve "CYHEAD000005 NAVY" isimli diğer 2 çizimi için ise toplamda 1,03 ethereum, yani yaklaşık 3 bin 500 dolar ödendi. Cem Yılmaz, eserlerini satın alan Okan Uçkun, Rıza Selçuk Saydam ve "Whisky Bath" isimli kullanıcılarına Twitter hesabı üzerinden teşekkür etti. 

Cem Yılmaz'ın OpenSea'deki profiline baktığımızda NFT eserlerine teklifler gelmeye devam ettiğini görüyoruz. Yılmaz'ın diğer eserlerinin ne kadara satılacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.