Acun Ilıcalı, Webrazzi Summit 2021'de merak edilenleri cevaplandıracak

Türkiye'nin en bilinen insanlarından biri, dikkatleri her daim üzerinde bulunduran Acun Ilıcalı, Webrazzi Summit 2021'de merak edilenleri bizlere aktaracak.
Acun Ilıcalı, Webrazzi Summit 2021'de merak edilenleri cevaplandıracak

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, 20 Ekim tarihinde hem online hem de offline olarak gerçekleşecek. Hem online hem de offline konferans deneyiminin nasıl olacağına dair merak edilen her şeyi geçtiğimiz haftalarda sizler için derlemiştik. Ama öncesinde şunu söyleyelim; sizleri yüz yüze görmeyi, fiziksel konferans deneyimini sizlerle bir arada yaşamayı çok özledik. Bu sebepten 20 Ekim günü, Wyndham Grand Istanbul Levent'te buluşmayı iple çekiyoruz.

Webrazzi Summit 2021'in konuşmacılarına dair tüm merak edilenlere buradan ulaşabileceğinizin; bununla birlikte konferans programının da kısa bir süre sonra açıklanacağının altını çizmekte fayda var. Ancak programın öncesinde Webrazzi Summit 2021'in yeni bir konuşmacısı daha belli oldu; Acun Ilıcalı

Türkiye'nin en bilinen insanlarından biri, dikkatleri her daim üzerinde bulunduran Acun Ilıcalı, teknoloji takipçilerinin gündemine bilhassa geçtiğimiz yıl haberini yaptığımız ve 2021'in ilk günlerinde kullanıma sunulan dijital yayın platformu Exxen ile girmişti. 

Dijital yayıncılık alanındaki rekabet her geçen gün artıyor. Bu pazarda hızla hayatımıza giren Exxen'e dair merak edenleri Acun Ilıcalı, bizlere aktaracak.

Konferansımıza katılım göstermek için buradan bilet alabilir; Webrazzi Summit 2021'le ilgili merak ettiğiniz her şeyi burada bulabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.