Gogoro Çin'de 45 pil değiştirme istasyonu kurduğunu duyurdu

Geçtiğimiz Mayıs ayında Çin merkezli Yadea ve Dachangjiang Group (DCJ) markaları ile iş birliğine giderek Çin'e açılan Gogoro, bugün yaptığı açıklamalarda Çin'de pil değiştirme kurduğunu duyurdu.
Gogoro Çin'de 45 pil değiştirme istasyonu kurduğunu duyurdu

Tayvan merkezli bir elektrikli scooter üreticisi olarak karşımıza çıkan Gogoro girişiminden geçtiğimiz yıllarda sizlere bahsetmiştik. Değiştirilebilir pilli scooter modelleri üreten Gogoro, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu pil değiştirme istasyonları ile tanınıyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Çin merkezli Yadea ve Dachangjiang Group (DCJ) markaları ile iş birliğine giderek Çin'e açılan Gogoro, bugün yaptığı açıklamalarda Çin'de pil değiştirme kurduğunu duyurdu. Gogoro tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Çin'in Hangzhou şehrinde 45 pil değiştirme istasyonunu kullanıma sundu.

Gogoro kurucu ortağı ve CEO'su Horace Luke tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, yıl sonuna kadar ise toplamda 80 pil değiştirme istasyonu kurmayı hedefliyor. Önümüzdeki yıl ise Gogoro'nun Çin'de yer alan diğer şehirlere de açılarak yeni pil değiştirme istasyonları kurması bekleniyor.

Gogoro tarafından geliştirilen piller ve pil değiştirme istasyonları Yadea ve Dachangjiang Group tarafından üretilen elektrikli scooter modelleri tarafından kullanılacak. Çin'de yer alacak olan pil değiştirme istasyonları işi Gogoro, Yadea ve DCJ iş birliği ile kurulan Huan Huan markası altında yönetilecek.

Yadea markasının bugün Gogoro'nun pil teknolojisini kullanan iki model tanıttığını ve bu modellerin Hangzhou şehrinde satışa sunulduğunu da ekleyelim. Son olarak Gogoro'nun 2022 yılının ilk çeyreğinde halka arz gerçekleştirmeye hazırlandığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.