Apple'ın Bağdat Caddesi’nde açacağı mağazanın fotoğrafları ve detayları

Apple'ın 3. Apple Store için çeşitli çalışmalar yaptığı uzun zamandır biliniyordu. Bugün konu ile ilgili bir açıklama yapan Apple, ülkemizdeki 3. Apple Store mağazasının Bağdat Caddesi’nde açılacağını duyurdu.
Apple'ın Bağdat Caddesi’nde açacağı mağazanın fotoğrafları ve detayları

Apple'ın biri Akasya AVM diğer ise Zorlu Center olmak üzere ülkemizde 2 tane fiziksel mağazası bulunuyor. Şirketin ülkemizdeki 3. Apple Store için çeşitli çalışmalar yaptığı uzun zamandır biliniyordu. Bugün konu ile ilgili bir açıklama yapan Apple, ülkemizdeki 3. Apple Store mağazasının Bağdat Caddesi’nde açılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada yeni Apple Store'un çeşitli fotoğrafları da paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde mağazanın şu an için çeşitli minyatürlerle süslendiğini de ekleyelim. Mağaza üzerinden yer alan minyatür çalışmaları Murat Palta tarafından yapıldı.

Apple tarafından yapılan açıklamayı ve görselleri aşağıda bulabilirsiniz

İstanbul’un kalbi Bağdat Caddesi’nde çok yakında yeni bir mağaza açıyoruz. 

Her konuda size yardımcı olacak uzmanlarla buluşacağınız, yeni bilgilerle becerilerinizi geliştireceğiniz, bahçesinde vakit geçirirken ilham alacağınız ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracağınız bu üçüncü mağazamızda sizinle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.
 
Gündelik hayatı ve insanları kutlayan sokağın çağdaş bir “minyatürünü” yaratan Murat Palta’nın olağanüstü çalışması ise açılışa kadar mağazayı süslemeye devam edecek.
 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.