Spyke Games "Royal Riches" isimli ilk oyununu kullanıma sundu

2020 yılının Kasım ayında 5 milyon dolarlık tohum yatırım alan Spyke Games, ilk oyununu kullanıma sundu
Spyke Games

Peak Games, Zynga, Riot Games gibi Türkiye ve dünyanın en önemli oyun şirketlerinde çalışmış değerli isimler ile Peak Games kurucu ortağı ve 500 Istanbul yatırım fonundan tanıdığınız Rina Onur Şirinoğlu tarafından kurulan Spyke Games'i ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık.

2020 yılının Kasım ayında ise 5 milyon dolarlık tohum yatırım alan Spyke Games, ilk oyununu kullanıma sundu. Spyke Games tarafından geliştirilen Royal Riches isimli oyun hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Casual türünde bir oyun olan Royal Riches, loot yaparak veya çeşitli ödüller kazanarak şehrinizi oluşturmanızı hedefliyor. Bölümlere sahip olan Royal Riches oyununda şehrinizi tamamladığınızda bir sonraki bölüme geçiyorsunuz. Oyunda yer alan slot üzerinden kazandığınız ödüller ve savaşma hakları ile birlikte şehrinizi kurabiliyorsunuz.

Royal Riches oyununu Facebook arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğinizi de ekleyelim. Oyunda yer alan bilgilere baktığımızda şu an için Royal Riches oyununda 40 bölüm yer alıyor. Bu bölümler aranda hem farklı coğrafyalardan hem de farklı temalardan bölümler yer alıyor. Dilerseniz Royal Riches oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.