Webrazzi Summit 2021'de Kaan Sekban'la Arda Kutsal'ın söyleşisine davetlisiniz

Komedyen kimliği ile tanıdığımız, etkinliklerinin biletleri yok satan, yazdıkları, söyledikleri ile geniş kitlelere ulaşan Kaan Sekban, Webrazzi Summit 2021'de sahnede olacak!
Webrazzi Summit 2021'de Kaan Sekban'la Arda Kutsal'ın söyleşisine davetlisiniz

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, bu sene hem online hem de offline olarak, 20 Ekim tarihinde Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşiyor. Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmış; offline ve online konferans deneyiminin nasıl olacağına dair detayları da sizlere aktarmıştık

Açıkladığımız konuşmacılara göz attığınızda listede sektörün birbirinden değerli isimlerini göreceksiniz. Zira CEO'lardan ülke müdürlerine, yöneticilerden uzmanlara, akademisyenlerden yönetim kurulu üyelerine kadar sektörün öne çıkan birçok ismi Webrazzi Summit 2021'de bir araya geliyor. Ancak her sene kapsayıcılığı ile dikkat çeken Webrazzi Summit konferanslarımız bu sene de, özellikle fiziksel etkinlik deneyimini de bu denli özlemişken, sektörün dışına taşıyor.

Komedyen kimliği ile tanıdığımız, etkinliklerinin biletleri yok satan, yazdıkları, söyledikleri ile geniş kitlelere ulaşan Kaan Sekban da Webrazzi Summit 2021'de konuşmacı olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle Kaan Sekban'ın kim olduğundan biraz bahsedelim. 18 Ocak 1983'te İstanbul'da doğan Kaan Sekban, lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. 10 yıl boyunca bir bankada, yani kurumsal hayatın içinde aktif bir şekilde faaliyet gösteren Sekban, paylaşılan bilgilere göre istediği terfiyi alamadı ve bankacılığı geride bırakmaya karar verdi. Aslında her şey Kaan Sekban için bu noktadan sonra netleşmeye başladı. 

Tüm bu sürecin akabinde oyuncu olmak için atölyelere katılan; Türkiye’de İstanbulname müzikali ve İtalya’da Bir Yaz Gecesi Rüyası operasında rol alan Kaan Sekban'ın şu an kendisini tanımamıza neden olan komedyen kimliğine bürünmesi ise, evinde çektiği ve kurumsal hayatı sarkastik bir şekilde ele alan skeçlerle gerçekleşti. Bu skeçler o kadar popüler oldu ki Kaan Sekban bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline dönüştü. 

Kaan Sekban, kurumsal hayattan nasıl uzaklaştığını anlattığı otobiyografik kitabı Tebrikler, Kovuldunuz!'u ise 2017 yılının haziran ayında çıkardı ve bu kitap her ne kadar otobiyografik bir kitap olsa da iş kitapları alanında değerlendirilerek birçok ödüle layık görüldü. 

Sekban'ın "Kaan Sekban Saçmalar" adlı tek kişilik sahne gösterileri hala devam ediyor ve bu gösterilerin biletleri neredeyse çıktığı anda tükeniyor. 

20 Ekim 2021 tarihinde, Kaan Sekban'ı Webrazzi Summit sahnesinde dinleme fırsatı yakalayacağız. Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ve Kaan Sekban'ın keyifli sohbetinde kurumsal dünyanın kulaklarını çınlatacak; başarılı bir komedyenin bu noktaya nasıl geldiğini dinleyeceğiz. Arda Kutsal ve Kaan Sekban söyleşisi, gerek kafalarda soru işaretleri oluşturacak gerekse başarıya giden yolda kararlılığın önemini bizlere bir kere daha hatırlatacak. Şimdiden uyaralım; Kaan Sekban'ı dinledikten sonra kurumsal hayattan uzaklaşmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek üzere ilk adımları isteyebilirsiniz. Biz yine de fevri davranmayın ama Sekban'a da kulak verin diyoruz. 

Kurumsal hayatın dedikodusu ve çok daha fazlası için 20 Ekim'de Wyndham Grand Istanbul Levent'e davetlisiniz! Webrazzi Summit 2021 için buradan bilet alabilir, konferans detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.