Webrazzi Summit 2021'de yine, yeniden fiziksel olarak bir aradayız!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, bu sene eskiden olduğu gibi fiziksel olarak gerçekleşecek. İzlemek için dilerseniz direkt katılım dilerseniz Webrazzi deneyimi ile online katılım gösterebilirsiniz.
Webrazzi Summit 2021'de yine, yeniden fiziksel olarak bir aradayız!

2020 yılının mart ayında tüm hayatımızı kökten değiştirecek, birçok alışkanlığımızı geride bırakmamıza neden olacak bir salgın dünyayı etkisi altına aldı. Bu süreçte ilk olarak geçici bir şekilde uzaktan çalışmalar başladı, ancak bu geçici sürecin kalıcıya döneceğini kimse tahmin edemedi. Zaman ilerledikçe gördük ki Covid-19 salgını beklediğimizden daha da ciddi bir hal aldı ve geçici olacağını düşündüğümüz hemen hemen her şey hayatımızda kalıcı olmaya başladı. Artık ofisler eski önemini yitirdi, yüz yüze toplantılar bir süre için rafa kalktı ve etkinlikler bile sadece online olarak gerçekleşmeye başladı. Bu dönemde bireylerde oluşan en önemli duygu ise başka bir insana duyulan özlem oldu.

Ancak şimdilerde aşılanmalar artmaya başlarken biz de yavaş yavaş eski günlerimize dönmeye başladık. Artık insan içine daha güvenle girebiliyor, eski hayatımıza duyduğumuz özlemi kademeli bir şekilde bile olsa giderebiliyoruz. Biz de Webrazzi olarak yıllardır sizlerle bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz tüm konferanslarımızı salgın döneminde online'a taşımak durumunda kalmıştık. Her ne kadar Webrazzi'nin konferans deneyimleri offline'da olduğu gibi online'da da güzel geri dönüşlerin kapısını açsa da artık şunu belirtmek durumundayız: "Sizleri çok özledik!"

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit'i de bu kapsamda hem offline hem de online olarak gerçekleştirmeye karar verdik. Yani tercih edenlerle 20 Ekim Çarşamba günü yüz yüze görüşeceğiz, ancak bunu yaparken pandemi kurallarını da ihlal etmeyeceğiz. Her ne kadar birbirimizi özlemiş olsak da salgınla oluşan mesafemizi de korumak durumundayız.

Hem offline hem de online konferans deneyimi nasıl olacak?

Öncelikle Webrazzi Summit hem online hem de offline olacak derken neyi kast ettiğimizden kısaca bahsedelim. Konferansımızı Wyndham Grand Istanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz ve dileyenler Webrazzi Summit'e bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecek, 2020 yılı boyunca online etkinliklerimizi Webrazzi etkinliği deneyimi ile, yani sadece canlı yayın izleme olarak değil, networking alanı, fuaye alanı dahil olmak üzere sizlere ulaştırdık. Şimdi dilerseniz fiziksel gerçekleşecek Webrazzi Summit 2021'e online katılım gösterebilirsiniz.

Online networking ve online fuaye alanı

"Online bileti tercih edersem networking yapamayacak mıyım?" dediğinizi duyar gibiyiz, bunun da cevabını hiç geciktirmeden verelim. Online etkinlik deneyimi sırasında ekip arkadaşlarımız tarafından oluşturulan "online networking" alanı tam da bu noktada devreye giriyor. Bu alanda görünen tüm katılımcılarla, eğer karşı taraf da isterse networking yapma ve iş ağınızı genişletme imkanına sahipsiniz. Online networking'in fizikselden tek farkı ise el sıkışamayacak olmanız. Ama merak etmeyin, etkisi hala devam eden salgın nedeniyle bunun fiziksel olarak da pek mümkün olmayacağını söyleyebiliriz. Özetle, networking imkanını hiçbir şekilde kaçırmış olmayacaksınız.

Online networking'in yanı sıra online fuaye alanı da Webrazzi Summit'in bir başka özelliği olacak. Adeta fiziksel bir konferanstaymışcasına dilediğiniz gibi birkaç tıkla online fuaye alanımızı ziyaret edebilecek, stant yetkilileriyle iletişime geçebilecek ve merak ettiğiniz her şeyi öğrenebileceksiniz.  

Aşı kartı veya PCR testi zorunluluğu

Webrazzi Summit 2021'e fiziksel olarak katılmayı isteyenler için PCR testi zorunluluğunu da hatırlatalım. Bu kapsamda T.C. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi uyarınca, etkinliğe katılmadan önce en az 2 doz aşı yaptırdığınıza dair aşı kartınızı, aşı olunmadıysa en geç 48 saat önce yapılmış ve negatif sonuçlu PCR testinizi ibraz etmeniz gerekiyor. Konferansımıza fiziksel olarak katılmak isteyenlerin bu şartı göz önünde bulundurmasını önemle rica ederiz. 

Sonuç olarak bizler sizi çok özledik ve artık bir araya gelmek için gün saymaya başladık. Yine de çeşitli sebeplerle offline olarak konferansımıza katılamayacak olup Webrazzi Summit'in deneyimini de kaçırmak istemeyenler, online bilet seçeneğini göz önünde bulundurabilirler. Konferansımızda bu sene yüz yüze karşılaşamayacağımız katılımcılarımıza bir cümle ile selam gönderelim: "Elbet bir gün buluşacağız!"

Birbirinden değerli konukları bir araya getirecek olan, birbirinden değerli ve merak edilen konuların gündemimizde olacağı konferansımıza offline veya online olarak buradan bilet alabilir; geçtiğimiz günlerde bir kısmını sizlerle paylaştığımız konuşmacılarımıza ise buradan göz atabilirsiniz.

20 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.