İsim değiştiren Aykargo, yoluna "Sendeo" markası ile devam edecek

Edindiğimiz bilgilere göre Aykargo, bundan sonra yoluna "Sendeo" markası ile devam etme kararı aldı. Aykargo'nun sitesine ulaşmaya çalıştığınızda direkt olarak "sendeo.com.tr" adresine yönlendiriliyorsunuz.
İsim değiştiren Aykargo, yoluna

Aygaz ve McKinsey'nin Aykargo markası ile kargo sektörüne giriş yaptığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün Aykargo'nun sosyal medya hesaplarında karşımıza çıkan bilgilere göre kargo firması isim değiştirerek yeni bir marka ile yoluna devam ediyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Aykargo, bundan sonra yoluna "Sendeo" markası ile devam etme kararı aldı. Aykargo'nun sitesine ulaşmaya çalıştığınızda direkt olarak "sendeo.com.tr" adresine yönlendiriliyorsunuz. Hatırlatmak gerekirse Aykargo, Aygaz ve McKinsey'nin anlaşması ile birlikte kurulmuştu. Yapılan anlaşmaya göre tarafların, ilk 5 yılda toplam 75 milyon dolar yatırım yapmaları da planlıyordu.

Aykargo markasının yüzde 80'inin Aygaz, yüzde 20'sinin ise McKinsey & Company olarak belirlenmesin öngörüldüğünü sizlere aktarmıştık. İsim değişikliği ile ortaklık yapısında herhangi bir değişiklik olup olmadığı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

Sendeo'nun web sitesinde yer alan bilgilere göre kargo şirketinin şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Kocaeli, Tekirdağ, Manisa, Eskişehir, Bilecik, Yalova, Mersin, Sakarya ve Balıkesir olmak üzere toplam 16 ilde aktif olarak hizmet sunduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.