Değerlemesi yaklaşık 50 milyon dolara ulaşan BiSu, 1 milyondan fazla haneye hizmet veriyor

Aslanoba Capital, Alesta Yatırım ve melek yatırımcılarının katılımı ile köprü yatırım turu gerçekleştiren BiSU'nun değerlemesi ise yaklaşık 50 milyon dolara ulaştı
Değerlemesi yaklaşık 50 milyon dolara ulaşan BiSu, 1 milyondan fazla haneye hizmet veriyor

BiSU 2015’te Ergin Üner ve Ozan Alptekin’in girişimi olarak kuruldu. Ekip, Eylül 2015’te sadece İstanbul’da hizmet vererek yolculuğuna başladı. Aslanoba Capital, Alesta Yatırım ve melek yatırımcılarının katılımı ile köprü yatırım turu gerçekleştiren BiSU'nun değerlemesi ise yaklaşık 50 milyon dolara ulaştı. Şirketin sene sonunda gerçekleşecek seri A turu için hazırlandığının da altını çizelim.

60 şehirde, 1 milyondan fazla haneye hizmet veriyor

6. yılında ise şirket, 60 şehirde 1 milyondan fazla haneye hizmet veriyor. BiSu, 50’den fazla su markasının yanı sıra, haftanın her günü saat 24:00’e kadar hızlı damacana su ve içecek siparişi sağlayan, bizim de sizlere geçtiğimiz aylarda detaylı bir şekilde aktardığımız BiRi ve 7000’den fazla çeşit ürün ile bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve 2019 yılında hayata geçirilen Bi'Market ile yoluna devam ediyor. 

6 yılda, deneyimini teknoloji ile birleştiren BiSU, yalnızca su sipariş uygulaması olmaktan çıktı ve kullanıcılarının tüm ihtiyaçları için gelişmeye ve büyümeye devam etti. Farklı damacana su ve diğer içecek markalarını kapsayan içecek kategorisi ile, haftanın her günü hızlı teslimat sağlayan BiRi, BiSU’daki yeniliklerden sadece bir tanesi. Uygulamanın içinde yer alan Bi’Market ise sunduğu geniş ürün yelpazesi ile bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede güçlü bir alternatif.

BiRi, 11 depo ile hizmet veriyor

BiRi şu anda Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Maltepe, Ümraniye ve Sancaktepe'de 11 depo ile hizmet veriyor. BiSU, yıl sonunda 50 depo ile Anadolu Yakası’nın tümüne ve Avrupa Yakası’nın önemli bir bölümüne hizmet vermeyi hedefliyor.

BiSU’nun hedefi ise kullanıcılarını daha iyi tanıyarak onlara en iyi hizmeti sunmak. Uygulamada su içme hatırlatıcısı, randevulu sipariş gibi kullanıcı ihtiyacına özel eklenmiş seçenekler de var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.