Çalışan sağlığı ve güvenliği platformu Intenseye, 25 milyon dolar yatırım aldı

Intenseye, A serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı. 25 milyon dolarlık A serisi yatırım turu New York merkezli Insight Partners liderliğinde gerçekleşti
Çalışan sağlığı ve güvenliği platformu Intenseye, 25 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli, çalışan sağlığı ve güvenliği platformu olarak hizmet veren Intenseye'ın 4 milyon dolar tohum yatırım aldığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım aldığını duyuran Intenseye, A serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı.

25 milyon dolarlık A serisi yatırım turu New York merkezli Insight Partners liderliğinde gerçekleşti. Girişimin eski yatırımcıları arasında bulunan Point Nine ve Air Street Capital ile birlikte Tractable CEO'su Alex Dalyac'ın yatırım turuna katıldığını da ekleyelim.

Alınan 25 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Intenseye girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 29 milyon doların üzerine çıktı. Yeni yatırım Intenseye'ın pazara açılma stratejisini ve mevcut uluslararası üreticilerden oluşan müşteri tabanını geliştirmek için kullanılacak.

Intenseye kurucuları

Intenseye'ın çözümünün şu an için ABD, Avrupa ve Asya'da toplamda 40 farklı şehirde kullanıldığını da ekleyelim. Intenseye'ın müşterileri arasında ise Fortune 500 şirketleri de yer alıyor. 2018 yılında Sercan Esen ve Serhat Cillidag tarafından kurulan Intenseye'ın müşterileri Intenseye yazılımını tesislerdeki mevcut kameralardan alınan gerçek zamanlı video akışlarına entegre edebiliyor. 

Intenseye’ın computer vision modellerinin çalışanların gizliliğini koruyacak şekilde 35'ten fazla yaygın tehlike türünü tespit etmek için buluttan veya şirket içinden gelen milyonlarca saatlik gerçek video görüntüleri üzerine eğitildiğini de belirtelim. Son olarak Intenseye, 17 Ekim 2018 tarihinde düzenlediğimiz Webrazzi Summit 2018'deki Startup Lounge'a katıldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.