Techsign, 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Techsign tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden ilk yatırımını aldı. Techsign'a ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı.
Techsign, 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Dijital kimlik tanıma ve doğrulama girişimi olarak hizmet veren Techsign, yatırım aldığını duyurdu. Techsign tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden ilk yatırımını aldı. Techsign'a ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı.

Edindiğimiz bilgilere göre söz konusu yatırım, girişim sermayesi yatırım ortaklığı Techmine tarafından yapıldı. Yapay zeka destekli uçtan uca kimlik doğrulama ve eKYC çözümleri sunan yerli bir girişim olan Techsign tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 2021 yılında yüzde 100'e yakın doğrulama başarısına ulaştı.

Son 1 sene içinde ekibini iki katına da çıkaran Techsign, uzaktan müşteri edinimi için gerekli tüm teknolojileri bir arada sunduğu Prove ID KYC Platformunu ise Nisan ayında kullanıma sundu. Techsign referansları arasında İş Bankası, ING Bank, BNP Paribas, Coca Cola, Ford, Remax, Papara, Türkiye Finans ve Sahibinden gibi önemli şirketlerin yer aldığını da ekleyelim.

Techsign eKYC çözümleri finansal teknoloji kurumları başta olmak üzere tele sağlık, e-ticaret, çevrimiçi oyun ve e-eğitim sektörlerinde de müşteri edinimi, dolandırıcılık tespiti, yaş ve sürücü belgesi kontrolü süreçlerinde sıklıkla kullanılıyor. Son olarak 8,5 milyon dolar değerleme üzerinden alınan yatırımın Techsign'ın Avrupa’daki büyüme faaliyetleri için kullanılacağını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.