Mental sağlık platformu Spring Health, 190 milyon dolar yatırım aldı

Mental sağlık hizmeti sunan Spring Health, Kinnevik tarafından yönetilen C Serisi yatırım turunda 190 milyon dolar yatırım aldı.
Mental sağlık platformu Spring Health, 190 milyon dolar yatırım aldı

Mental sağlık hizmeti sunan Spring Health, Kinnevik tarafından yönetilen C Serisi yatırım turunda 190 milyon dolar yatırım aldı. Tura, Guardian Life Insurance Company of America, Tiger Global, Northzone, RRE Ventures, Rethink Impact, Work-Bench, William K Warren Foundation, SemperVirens, Able Partners ve True Capital Ventures da katıldı.

Şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 300 milyon dolara ulaştı. Spring Health, işverenler arasındaki ayak izini genişletmenin yanı sıra, stratejik ortaklar ve sağlık planları ile ortaklaşa büyümesini hızlandırmayı planlıyor. Önde gelen bir yaşam, engellilik ve çalışan hakları sağlayıcısı olan Investor Guardian Life, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler geliştirmek için Spring Health ile işbirliği yapacak ilk stratejik sağlayıcı olacak.

Spring Health, aile ruh sağlığı alanında PepsiCo, General Mills, Bain ve Instacart gibi global şirketlerle çalışıyor. Kapsamlı zihinsel sağlık çözümü, farkındalık ve meditasyon, bakım yönlendirmesi, koçluk, terapi ve ilaç yönetimi gibi özellikler sunuyor. Yakın zamanda yapılan bilimsel bir araştırma, Spring Health'in bugün mevcut işverenlere yönelik en etkili ve verimli ruh sağlığı çözümü olduğunu ve sektördeki diğerlerine göre yarı sürede sınıfının en iyisi sonuçları verdiğini ortaya koyuyor. Şu anda dünya çapında 2 milyondan fazla çalışanın Spring Health'e erişimi bulunuyor.

Bugün Spring Health, hem çalışanlar hem de aile üyeleri için ilişki danışmanlığı, pediatrik ruh sağlığı, ebeveyn koçluğu, ebeveynler için kendi kendine rehberli egzersizler ve bireyler için yetişkin terapisi dahil olmak üzere kaynaklar sunuyor.

Son olarak yatırımın bir parçası olarak, Kinnevik'ten Christian Scherrer'in Spring Health'in Yönetim Kurulu'na katılacağının da altını çizelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.