360° müşteri deneyimi için çoklu kanal yolculuğuna daha çok önem verileceği bekleniyor

Mağazalardaki trafik artmaya başladıkça mağaza içi dijital önerilerle online alışverişin bir araya daha çok gelerek teklifler sunması da daha çok beklenir oldu.
360° müşteri deneyimi için çoklu kanal yolculuğuna daha çok önem verileceği bekleniyor

Senenin son çeyreğine yaklaşmakta olduğumuz bu dönemlerde Kasım ayı itibariyle başlayacak olan indirim dönemleri ve kampanyaların etkisi sorgulanmaya başladı. Online alışverişin geçtiğimiz sene gibi yoğun olacağı bu dönemlerde aynı zamanda çoklu kanal satışların da etkisinin daha net görüleceği tahmin ediliyor. 

Yüz yüze mağazalardan alışveriş yapma isteği birçok ülkede artmakla birlikte dijital kanalların alışverişteki kalıcılığı kanıtlanmış durumda ancak bu durum eskisi gibi iki ayrı tercihten biri olmaktan çok birbiri ile iç içe geçen bir konu haline geldi. Mağazalardan alışveriş yaparken dijital alanlardan yardım almak ya da online alışveriş sırasında birebir bir ürünü inceleyebilmek gibi ihtiyaçlar bu sene ile başlayarak perakendedeki önemli konular arasında yer almaya başlıyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.