SPONSORLU

DİA ile İşinize Özgürlük Katın!

2004 yılında bulut teknolojisinin geleceğini gören girişimci mühendisler tarafından kurulan DİA, bugün 6.000’in üzerinde üye firmaya hizmet veren Türkiye’nin en başarılı yazılım markalarından biri.

DİA, Türkiye’nin bulut teknolojisiyle hizmet veren en gelişmiş ERP yazılım programı.  Muhasebeden, e-ticarete, stok ve depo takibinden, üretime 17 yıldır her sektörden KOBİ’nin dijitalleşmesine yönelik hizmetler sunuyor.

Bulut Altyapısı

DİA, bulut teknolojisi üzerinden hizmet veriyor. Bilindiği gibi bulut altyapısının birçok avantajı var. Donanım, güncelleme gibi önemli maliyetleri minimuma indirirken, tüm firma verileri bulutta depolandığı için her zaman güvende kalıyor. Ayrıca firma çalışanları bulundukları her yerden ve her cihazdan DİA’daki şirket verilerine ulaşıp, işlem yapabiliyorlar.

DİA Mobil

DİA’nın gelişmiş mobil uygulaması ile masaüstü bilgisayarda yapılan tüm işlemler cep telefonu veya tablet üzerinden de yapılabiliyor. E-fatura gönderimi, sahada sipariş alımı, depo mal kabul, üretim takibi gibi işlemler yapılıp, günlük ciro ve satış raporları anlık mobil cihazdan alınabiliyor.

GİB Özel Entegratörü

DİA, Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan izin almış hem ERP hizmeti hem de E-Fatura Entegratörlük hizmeti veren çok az firmadan biri. Başka bir entegratör ya da arada entegrasyon yazılımları ile uğraşmadan, üyelerinin e-Devlet süreçlerinde destek oluyor. DİA üyeleri, e-İrsaliye ile ürünleri sevk edebiliyor, e-Arşiv ile son kullanıcıya, e-Fatura ile bir e-Fatura mükellefine resmi belgelerini tamamen dijital bir altyapı ile elektronik ortamda iletebiliyor. 

Veri Güvenliği

Bilindiği gibi ERP programlarında en önemli konulardan biri veri güvenliği. DİA, üyelerine herhangi bir veri kaybı yaşatmamak için uluslararası standartlarda gerekli tüm üst düzey güvenlik önlemlerini alıyor. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası ile de devamlı denetimden geçiyor.

Ölçeklenebilir ve Entegre Sistem Yapısı

DİA ile dijitalleşmeye adım atan firmalar büyüdükçe ya da faaliyet alanlarını genişlettikçe, DİA'nın farklı sektörel çözüm kütüphanelerinden yararlanabiliyor, diğer yazılımları DİA Web Servis API'si ile entegre ederek büyümeye hızla adapte olabiliyorlar.

Müşteri Memnuniyeti

DİA’da üyelik yenileme oranı %97,6. Türkiye’nin hemen her ilinde bulunan yetkili iş ortakları ile DİA müşteri deneyimini sürekli iyileştirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Gelişmiş Raporlama Yapısı

DİA’nın detaylı raporları sayesinde, şirket verileri doğru analiz edilerek stratejik kararlar verilirken doğru adımlar atılması ve şirket verimliliğinin artırılması sağlanıyor. DİA, BI - İş Zekası yazılımları ile entegre olarak şirket karar alma mekanizmalarına doğru veriler ile destek sağlıyor.

Kullanıcı Dostu Sistem

DİA, bulut sistem ile hizmet vermesinin de avantajıyla kullanıcıların hızla yazılıma adapte olmasını sağlayan kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. 

DİA’nın verdiği hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için www.dia.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.