SPONSORLU

Çalışan deneyimini her şeyin önünde tutan PATH, “Great Place To Work” seçildi

Müşterilerine ve iş ortaklarına, çeşitli sektörlerde yazılım ve ürün geliştirme çözümleri üreten, start-up projelerine teknoloji desteği veren PATH; çalışanlarının oylarıyla “Great Place To Work” seçildi.
Çalışan deneyimini her şeyin önünde tutan PATH, “Great Place To Work” seçildi

Bundan 5 yıl önce Murat Kader’in liderliğinde yola tutkulu bir startup olarak çıkan PATH; deneyimlerini, uzmanlığını ve portföyünü geliştirerek dünya çapında prestijli müşterilere hizmet verdiği bir yapıya dönüştü. Verdiği hizmetleri her geçen gün geliştiren PATH, ‘'Sürekli olarak kaliteli ve inovatif çözümler sunmak'' mottosu ile hareket eden dinamik ekibiyle 100'den fazla farklı çözüm üretirken, geçtiğimiz günlerde çalışanlarının oylarıyla “Great Place To Work” sertifikasyonu aldı.

60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü program kapsamında sertifika almaya hak kazanan PATH; yapılan işle gurur duyma, takım ruhu, hakkaniyet, saygı, güvenilirlik gibi ekip içindeki pek çok değerin oylandığı anketler sonucunda bu sertifikasyonu almaya hak kazandı. Kısa bir süre içerisinde güçlü bir işyeri kültürü inşa eden; sertifikasyon anketine %92 oranında çalışan katılımıyla ve aldığı yüksek puanlarla çalışan mutluluğuna verdiği önemi gösteren PATH artık, çalışanları tarafından “harika işyeri” olarak tanımlanan şirketler arasında yer alıyor.

Özellikle pandemi döneminde çalışanlarına stres yönetiminden, kahve tadımına birbirinden farklı ve ilgi çekici online atölyeler düzenleyen şirketin, en önem verdiği konuların başında çalışan mutluluğu geliyor. Çalışanlarına doğum günü izni, 20 gün yıllık izin, haftada 2 gün online İngilizce dersi gibi yan haklar sağlayan; kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerle çalışanlarının yeteneklerini desteklemeye önem veren PATH, çalışan deneyimini her şeyin önünde tutuyor.

80 kişilik ekibiyle 4 farklı lokasyonda hızla büyüyen teknoloji ve yazılım şirketi PATH, müşterilerine 3 farklı modelde hizmet veriyor. PATH, bahis, spor, e-ticaret, kargo yazılımları ve altyapıları alanında faaliyet gösterirken; “CTO as A Service” modelinde büyük kurumların IT ekibinin yerine geçiyor. Ayrıca Startup Hızlandırma programı ile yaratıcı fikrini teknoloji ile birleştirmek isteyen startup’lara Power Ventures markası ile destek veriyor. E-ticaret tarafında Türkiye’nin en büyük perakende işletmelerine “dijital satış kanalları”, “mağaza içi uygulama”, “Stok Yönetimi”, “Sipariş Yönetimi”  gibi konularda omnichannel çözümler sunmasının yanı sıra PATH; Shopify ve Akinon ortaklığıyla e-ticaret tarafında da farklı sektörlerden birçok markaya ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.