New HR Summit 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz New HR Summit'te, İnsan Kaynakları'na dair merak edilen her şeyi dijital olarak ele alacağız.
New HR Summit 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit, 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşecek. Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz konferansımızda İnsan Kaynakları'na dair merak edilen her şeyi dijital olarak ele alacağız.

Dijital dönüşümün merkezinde İK, çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü, İK liderliği gibi konuların gündemimizde olacağı New HR Summit, değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkanı sağlayacak. 

Konferansımızın birbirinden değerli ilk tur konuşmacılarının da belli olduğunu hatırlatalım. Gelin, hep birlikte New HR Summit 2021'in konuşmacılarına göz atalım.

Başak Oğuzer Orhon (Global HR Business Partner SC Divisions & Strategies, Unilever):

Gül Başak Oğuzer Orhon, lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında katıldığı çeşitli kariyer etkinlikleri sonucunda, mühendislik yerine İnsan Kaynakları alanında bir kariyer geliştirmek istediğine karar verdi ve 2006 yılında “yönetici adayı” olarak Unilever İnsan Kaynakları Departmanında iş hayatına başladı. Geçtiğimiz 14 yıl süresince Unilever İnsan Kaynakları bünyesinde eğitim, yetenek yönetimi, işe alım, insan kaynakları iş ortaklığı ve ücretlendirme konularında çeşitli lokal ve bölgesel rollerde, dünyanın çeşitli bölgelerinden farklı ekiplerle çalıştı. 2017-2020 yılları arasında, uluslararası görevlendirmeyle Unilever Birleşik Arap Emirlikleri’ne, “Çalışan Deneyimi ve İnsan Kaynakları Operasyonlarından Sorumlu İnsan Kaynakları Müdürü” olarak atandı ve Dubai’den Kuzey Afrika ve Ortadoğu bölgesindeki 14 ülkenin işe alım, çalışan yaşam döngüsü, bordro, Dijital İK ve çalışan deneyimi dönüşümü ajandalarını yönetti. 2020 Temmuz ayından bu yana, İstanbul’da, Unilever çalışanlarına daha iyi bir çalışan deneyimi sunabilmek adına geliştirilmiş olan “Global Çalışan Deneyimi Programının Bölgesel Dönüşüm Lideri” olarak Kuzey Afrika, Ortadoğu, Türkiye, Rusya ve İsrail bölgesindeki İK operasyonları değişim, dönüşüm ve İK teknolojileri projeleri üzerinde çalışmaktadır.

Burak Özaydın (Ürün Müdürü, Huawei):

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2011 yılında mezun olan Burak Özaydın, iş hayatına girişimci olarak başladı. Türkiye’nin önde gelen kuluçka merkezlerinin birinde ilk girişimini hayata geçirerek başladığı girişimcilik yıllarında, Türkiye’nin sayılı yatırımcıları ve girişim koçları ile çalışma fırsatı buldu, melek yatırım alarak 3 farklı ürüne imza attı. 2019 yılında kurumsal hayata geçen Burak Özaydın yapay zekâ alanındaki ürünlerde ürün müdürlüğü yapmaktadır.

Cem Sezgin (Partner Human Capital Services Leader, Deloitte):

Deloitte’a 1994 yılında katılan Cem Sezgin, halen Türkiye’de İnsan Kaynakları Hizmetleri Liderliğin yürütmektedir. Şu ana kadar 15 farklı ülkede 300’den fazla şirkete hizmet vermiştir. Cem, hem "En Etkin 50 CHRO Ödülleri", hem "En Güçlü 50 CFO Ödülleri" danışma kurulu üyeliği yapmıştır ve 2016 yılından beri PERYÖN İK Ödülleri değerlendirme ekibinin liderliğini yürütmektedir. 2016 yılında EduWorks Liderlik Ödülü alan Cem, şu ana kadar aralarında Türkiye’de CFO’lar hakkında yazılmış ilk kitap olan "Türkiye’nin CFO’ları"nın da bulunduğu iki kitap yazmış ve 200’den fazla makale ve röportajı farklı mecralarda yayınlanmıştır. Özellikle çalışan deneyimi ve bağlılığı, değişim yönetimi, liderlik, kültür, işin geleceği, dijital İK ve İK analitiği odak alanlarıdır. İnsan Kaynakları dışındaki uzmanlık alanları Aile Şirketleri, Futbol Endüstrisi, Finansal Dönüşüm, Strateji ve Kurumsal Uygulamalardır. Cem Sezgin’in 12 senelik koçluk ve mentorluk deneyimi bulunmaktadır.

Ceran Dereobalı (İnsan Kaynakları GMY, Papara):

Sankt Georg Avusturya Lisesi’nin ardından Marmara Almanca İşletme bölümü mezunu olan Dereobalı daha önce Real Hipermarketlerinde Eğitim ve Gelişim, Oxygen Consultancy’de işe alım ve Accenture’da Yönetim Danışmanlığı alanında çalışmıştı. 2014 ve 2019 yılları arasında Yemeksepeti'nin İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapan Dereobalı, Temmuz 2019 ve Mart 2020 yılları arasında da Hepsiburada'da görev almıştı. Ceran Dereobalı, Nisan 2020'den beri Papara'nın Chief People Officer'ı olarak görev yapıyor.

Duygu Devecioğlu (Head of People and Culture, Insider):

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Duygu, 34 kişilik ekibinin yöneticisi. Motivasyonu, Singapur'dan Brezilya'ya, Londra'dan Dubai'ye 25'ten fazla ülkenin kültürünü daha çevik ve özenli hale getirmek olan Duygu, insanların gerçekten sevdiği iş yerleri ve ekip üyelerinin gerçekten dikkate değer deneyimlerini yaratmak için kültür, yenilikçilik, liderlik ve kapsayıcılığı birleştirme konusunda tutkulu bir girişim aşığı olduğunu söylüyor.

Erik Van Vulpen (Kurucu, AIHR):

Erik van Vulpen, 140 ülkeden aylık 500 binden fazla ziyaretçisi bulunan online İK Topluluğu Academy to Innovate HR'nin (AIHR) kurucusu. AIHR, Fortune 500'ün 325'inden fazlasında İK profesyonellerini eğitiyor. Erik Van Vulpen, dijital ve insan analitiği becerilerinde dünya çapında tanınan bir İK düşünce lideri ve aynı zamanda İK'da öğrenme ve beceri geliştirme konusunda bir konuşmacı.

Feride Düzduran Gündüz (İnsan Kaynakları Direktörü, Sodexo):

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Feride Düzduran Gündüz, üniversite döneminde Doğan Yayıncılık’ta redaktör ve araştırmacı olarak görev aldı. Profesyonel iş yaşamına 1997 yılında Turkcell’de Müşteri İlişkileri ekibinde başladı. Ardından 2000-2019 yılları arasında İnsan Kaynakları bünyesinde farklı sorumluluklar üstlendi. Turkcell’deki kariyer hayatı boyunca ücretlendirme, organizasyonel gelişim, performans ve yetenek yönetimi, İK analitiği, çalışan deneyimi alanlarında ve kültürel dönüşüm programlarında liderlik görevi üstlendi. 2017 yılından bu yana profesyonel olarak koçluk & mentorluk yapan ve Sodexo’da İnsan Kaynakları Direktörü olan Feride Düzduran Gündüz, aynı zamanda Sodexo İcra Kurulu üyesi olarak görev alıyor.

Gülsüm Çetinkaya (İnsan Kaynakları Müdür, Vakıf Katılım):

Lisans eğitimini 2007 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladıktan sonra 2010 yılında yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde başarıyla tamamlayarak Gebze Teknik Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında doktora tez aşamasında akademik çalışmalarına devam etmektedir.  İş hayatına 2007 yılında Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda başlamış, 2019 yılında Vakıf Katılım’da Kariyer ve Değerlendirme Merkezi yöneticisi olarak kariyerine devam etmiştir. Çetinkaya, aynı yıl İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanmıştır.

Güntulu Peker (Vice President Business Support, CHRO, sahibinden.com):

1980 doğumlu olan Güntulu Peker, Celal Bayar Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Halen sahibinden.com'da İş Destek Genel Müdür Yardımcısı olarak İnsan Kaynakları ve Çalışan Deneyimi, Enterprise IT, Dijital Dönüşüm, İşveren Markalaşması ve Kalite konularında görev alan Peker, profesyonel kariyerine 2000 yılında Turkcell İletişim Hiz. A.Ş ‘de İnsan Kaynakları bölümünde başlamış , sırasıyla Setrans Uluslararası Lojistik, Avea İletişim Hiz. A.Ş ve Speak Pazarlama Çözümleri A.Ş gibi ağırlıklı teknoloji ve telekomünikasyon sektörlerinde 19 yılı aşkın süredir çalışmaktadır. Pozitif Psikoloji’ye çok inanan ve İnsan Kaynakları süreçlerini bu temel üzerine inşa eden Peker, 2009 yılında Erickson College’da koçluk eğitimini, 2018 yılında Universum Employer Branding Academy programını tamamladı. 2018 yılında Stevie International Business Awards’de Yılın İnsan Kaynakları Yöneticisi Bronz Ödülü’nü almıştır.2019’da Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO Listesi'nde, 2021’de En Yenilikçi 50 İK Lideri Listesi’nde yer almıştır. sahibinden.com son 5 yıldır Türkiye’nin En iyi işverenleri listesinde olup 2020 yılında Avrupa’nın en iyi işverenleri listesine de girmiştir.

Lauren Hawker Zafer (Eğitim Müdürü, Squirro):

Lauren Hawker Zafer, eğitim ve öğretim, öğretim tasarımı, içerik geliştirme, ürün dijitalleştirme, eğitim yönetimi ve veri alanlarında birkaç yıllık profesyonel deneyime sahip bir Corpus Linguist. Şimdi yapay zeka, makine öğrenimi ve veri analitiği alanında çalışıyor. Uzmanlık alanı ise eğitim ve öğretim uygulaması, öğretim tasarımı, akademik ürün yönetimi ve geliştirme, içerik yönetimi, dijital teknoloji/dijital medya ve veri analitiği.

Ozan Gürsoy (Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye İş Bankası):

1974 yılında Adana’da doğan Ozan Gürsoy, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürsoy, 2003 yılında Birmingham Üniversitesi’nde Uluslararası Bankacılık ve Finans alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2006’da Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü’nde Müdür Yardımcısı olan Gürsoy, ardından aynı bölümde Birim Müdürü olarak görev yaptı. 2011’de Ticari Bankacılık Ürün Bölümü Müdürü, 2015’te ise Gebze Kurumsal Şube Müdürü olan Ozan Gürsoy, Mayıs 2020’de Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Özlem Akbağ Akalın (Change Management Manager, Şişecam):

Üsküdar Amerikan Lisesi'nden sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Özlem Akbağ Akalım yine Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. 11 yıldan uzun süre Turkcell ekibinde Manager ve Analyst & Project Manager görevlerini üstlenen Akalın, yine Turkcell'de Agile Transformation Manager, Leadership Coach, Organizational Development & HR Projects Management Senior Expert ve Portfolio Optimization Manager gibi görevler aldı. Özlem Akbağ Akalın, Şişecam'da Aralık 2020'den beri Change Management Manager görevini sürdürüyor.

Seda Kayrak Kızıltan (İnsan Kaynakları GMY, Boyner):

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Seda Kayrak Kızıltan, State University of Newyork, Buffalo’da İnsan Kaynakları alanında yüksek lisans (MBA) eğitimini tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Eczacıbaşı Topluluğu şirketlerinden Eczacıbaşı-Baxter’de başladı ve burada yaklaşık 13 yıl İnsan Kaynakları’nın yanı sıra Kurumsal İletişim, Stratejik Planlama ve İdari İşler birimlerine liderlik etti. 2012 yılında e-ticaret sektörüne adım atan Kızıltan, e-ticaret, özel alışveriş ve dijital reklam, pazarlama alanlarında sekiz şirketi ile faaliyet gösteren Doğan Online Şirketler Grubu’nun İnsan Kaynakları Grup Başkanı olarak 2 yıl görev yaptı. Ardından Naspers Grup şirketlerinden Markafoni'de 2,5 yıl İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2016 yılından bu yana Global İnsan Kaynakları Direktörü olarak Flormar’da görev alan Kızıltan, Türkiye dahil farklı ülkelerde perakende, e-ticaret ve ihracat gibi çoklu satış kanalları organizasyonlarını yönetti.

Semih Sel (İK,Eğitim ve Kalite Grup Müdürü, Kuveyt Türk):

1978 Afyonkarahisar doğumlu olan Semih Sel, Lisans eğitimini 1999 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra iş hayatına Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda Organizasyon ve Süreç Geliştirme Uzmanı olarak başlamıştır. 3,5 yıl Kalite geliştirme uzmanı olarak çalışmasının ardından kariyerine İnsan Kaynakları departmanında devam etmiştir. Önce Ücret ve Yan Haklar daha sonra ise İşe Alım, Kariyer ve Performans yönetiminde görev almıştır. 2009 yılında İnsan Kaynakları departmanı müdürlüğüne atanan Semih Sel, 2012 yılından bu yana İK, Eğitim ve Kalite Grup Müdürlüğü görevini devam ettirmektedir. Dünya standartlarında insan kaynakları yönetim anlayışından hareketle en çok tercih edilen şirketler arasında yer alınmasını ve çalışan bağlılığını en üst düzeyde tutulmasını insan kaynakları vizyonu olarak belirlemiştir. Bu bakış açısı ile yetişmesine katkı sağladığı İnsan Kaynakları ekibi ile birlikte çalışan memnuniyeti, operasyonel verimlilik ve teknolojik gelişimi esas alan insan kaynakları uygulamalarına imza atmaktadır.

Seniha Koçyiğit (Rebus Danışmanlık):

1978 Ankara doğumlu olan Koçyiğit, 2000 yılında ODTÜ Psikoloji Bölümü (Anadal) ve Eğitim Birimleri (Yandal) bölümlerinden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine bankacılık sektöründe, insan kaynakları alanında “Management Trainee” olarak başlamıştır. Daha sonra Bilgi Teknolojileri sektörünün öncü şirketlerinden Garanti Teknoloji ‘de yenilikçi ve İnsana yatırımı hedefleyen pek çok projede görev almıştır. Devamında Türkiye’nin en büyük e-ticaret hacmine sahip ve online seyahat hizmetleri konusunda global pazarda rekabet eden ilk Türk şirketlerinden olan Metglobal Grup’ta hem İnsan Kaynakları, hem de Stratejik Planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmıştır. Son olarak Softtech Teknoloji’de Ürün Geliştirme, Strateji ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. Seniha Koçyiğit, Rebus Danışmanlık'ın kurucu ortaklarındandır.

İnsan Kaynakları'na dair her konunun gündemimizde olacağı New HR Summit'in online olarak gerçekleşeceğini ve konferansa buradan bilet alabileceğinizi de hatırlatalım. Networking için 22 Eylül Çarşamba günü New HR Summit'te görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyen

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.