Vans markası Roblox ile online oyun dünyasına adım attı

House of Vans ve diğer kaykay parklarından ilham alınarak geliştirilen Vans dünyası, Roblox oyuncularının kaykay hareketlerini arkadaşları ile birlikte online olarak geliştirebilecekleri bir alan olarak hizmet veriyor.
Vans markası Roblox ile online oyun dünyasına adım attı

Geçtiğimiz dönemlerde platform içinde yer alan online konserlerle karşımıza çıkan popüler online oyun Roblox, önemli bir marka iş birliği ile birlikte platformuna yeni bir dünya eklediğini paylaştı. Oyun içinde oyun mantığına sahip olan Roblox, platformuna Vans dünyasını (Vans World) ekledi.

Vans dünyası ile birlikte Roblox platformuna etkileşimli bir kaykay dünyası eklenmiş oldu. House of Vans ve diğer kaykay parklarından ilham alınarak geliştirilen Vans dünyası, Roblox oyuncularının kaykay hareketlerini arkadaşları ile birlikte online olarak geliştirebilecekleri bir alan olarak hizmet veriyor.

Bu iş birliğinin en önemli kısmı ise Vans gibi büyük bir ayakkabı markasının metaverse trendine ayak uydurarak günümüzün en önemli online oyunlarından biri olan Roblox'a dahil olması. Roblox'un günlük aktif 43 milyonu aşkın kullanıcısı olduğunu da hatırlatalım.

Kısacası Vans dünyası marka için oldukça önemli bir reklam kampanyası haline gelebilir. Vans dünyası içinde günlük yarışmalar ve oyun içinde yer alan Vans'ları ve kaykayları özelleştirme gibi seçenekler de yer alacak. Roblox kullanıcıları için Vans'ın ayakkabıları, kulaklıkları, güneş gözlükleri ve çantaları da oyun içi aksesuar olacak sunulacak.

Hatırlatmak gerekirse Roblox, online konserler için Sony Music Entertainment ile iş birliğine gittiğini de geçtiğimiz Temmuz ayında duyurmuştu. Hem online konserler hem de marka iş birlikleri ile birlikte yoluna devam eden Roblox, yakın gelecekte platformuna başka markaları da ekleyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.