SPONSORLU

Tarımda girişimciliğin adresi: WorkupAgri

Workup bünyesinde tarım odaklı yeni girişimcilik programı WorkupAgri başlıyor. Ülkemizde tarımı sürdürülebilir çözümlerle güçlendirmek ve büyütmek için tarım odaklı teknoloji girişim çözümlerinizle WorkupAgri’ye başvurabilirsiniz.
Tarımda girişimciliğin adresi: WorkupAgri

Türkiye İş Bankası, WorkupAgri programı ile tarım odaklı teknoloji girişimlerini destekliyor, böylece ülkemizde tarım sektörünün sürdürülebilir, ölçeklenebilir, doğayla uyumlu bir şekilde gelişmesine destek olmayı amaçlıyor.

WorkupAgri, tarım ve sürdürülebilirlik alanında 6 ay süren; girişimcilere özel mentorluk ve işletmelerini büyütmek için fırsatlar sunan, geniş bir network ile küresel olarak açılmalarını destekleyen bir hızlandırma programıdır. Programa katılacak girişimcilere kavram kanıtlama ve müşteri edinimi, yurt dışı pazarına açılma, eğitimler ve mentorluk, finansmana ve yatırım ağlarına erişim gibi fırsatlar sunuluyor.

9 Eylül 2021 tarihine kadar başvurulabilecek programda, tarım alanında enerji, su tasarrufu, gübreleme, ilaçlama lojistik, üretim, tedarik zinciri vb. alanlarda akıllı teknolojileri kullanarak verimliliği artıran, doğayı koruyan veya iklim değişikliği ile mücadeleye katkı sunan bir çözümü olan girişimler seçilecek. Bu girişimler altı ay sürecek eğitim, mentorluk, İş Bankası ve grup şirketleri ile iş geliştirme, ulusal ve uluslararası geniş iş ağına erişim ile yatırımcılarla buluşma imkanına sahip olacaklar.

Sen de ülkemizde tarımı güçlendirmek, büyütmek ve sürdürülebilir kılmak için teknolojiye dayalı yaratıcı çözümlerinle WorkupAgri’ye başvurabilirsin.

Başvuru Linki: https://www.workupagri.ist/

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.