Re Pie Portföy, Arvis Games’e 4,2 milyon TL yatırım yaptı

Re Pie Portföy, büyüme potansiyeli yüksek girişimlere yatırım yapmak amacıyla kurduğu Birinci Karma Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile Arvis Games’e yatırım yaptığını duyurdu.
Re Pie Portföy,  Arvis Games’e 4,2 milyon TL yatırım yaptı

Teknoloji ve yenilik odaklı iş modellerine yatırım yapan Re Pie Portföy'ün yatırımlarını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım ile karşımıza çıkan Re Pie Portföy, büyüme potansiyeli yüksek girişimlere yatırım yapmak amacıyla kurduğu Birinci Karma Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile Arvis Games’e yatırım yaptığını duyurdu.

Re Pie Portföy tarafından aktarılan bilgilere göre Arvis Games girişimine 4,2 milyon TL yatırım yapıldı. 2019 yılında Atakan Cankorur, Simon Karataş ve Tuna Pamir tarafından kurulan Arvis Games, Kanada ve İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteriyor. Adından da anlaşılabileceği üzere odağına oyunları alan Arvis Games'in kutu oyunları, mobil ve PC oyunu kategorilerinde katma değeri yüksek oyunlar yapmak üzere yola çıktığını da ekleyelim.

"Board Royale" isimli kutu oyunu ile 2019 yılında Kickstarter üzerinden 200 bin dolar gibi bir gelir elde eden Arvis Games, Board Royale’in yakaladığı başarının ardından, oyuna ilave paket olarak geliştirdikleri "Survival Evolved" kampanyası ile tekrar Kickstarter üzerinden 250 bin dolar fon da aldı.

İnteraktif yapıları nedeniyle oyunların çağımızın en etkili medya araçları olduğunu dile getiren Arvis Games Kurucu Ortağı ve CMO’su Simon Karataş, Re-Pie’ın desteği ile hızlarını artırıp yakın gelecekte çok daha güçlü oyun çıkarmayı hedeflediklerini de paylaştı.

Fintech, oyun, nesnelerin interneti (IoT), sağlık ve enerji verimliliği teknolojileri gibi büyüme potansiyeline sahip alanlarda yirmiye yakın girişime daha yatırım yapmayı planlayan Re-Pie Portföy Yönetimi'nin toplam portföy hacminin 3,6 milyar TL seviyesine ulaştığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.