Sağlık teknolojilerine odaklanan Doctor Anywhere, 65,7 milyon dolar yatırım aldı

Asya merkezli Doctor Anywhere, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Doctor Anywhere tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 65,7 milyon dolar yatırım aldı.
Sağlık teknolojilerine odaklanan Doctor Anywhere, 65,7 milyon dolar yatırım aldı

Pandemi nedeniyle sağlık teknolojileri girişimleri her geçen gün daha popüler bir hale geldi. Sağlık teknolojilerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Asya merkezli Doctor Anywhere, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Doctor Anywhere tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 65,7 milyon dolar yatırım aldı.

65,7 milyon dolarlık C serisi yatırım turu Asia Partners liderliğinde gerçekleşti. C serisi yatırım turuna Asia Partners'ın haricinde ise Novo Holdings, Philips, OSK-SBI Partners ve girişimin eski yatırımcılarından EDBI, Square Peg, IHH Healthcare, Kamet Capital ve Pavilion Capital da katıldı.

Alınan 65,7 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Doctor Anywhere'in bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 104,2 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. 2016 yılında Lim Wai Mun tarafından Singapur'da kurulan Doctor Anywhere, sağlık teknolojilerine çok kanallı bir yaklaşım getiriyor.

Sağlık sektörünün pek çok alanı için hizmet sunan Doctor Anywhere, online konsültasyonlara ek olarak ev ziyaretleri, ilaç teslimatları sağlaması ve sağlık - zindelik ürünleri için bir pazaryeri de sunuyor.

Singapur, Malezya, Tayland, Vietnam ve Filipinler'de hizmet veren Doctor Anywhere'in şu an için 1,5 milyonu aşkın kullanıcısı da bulunuyor. Doctor Anywhere tarafından paylaşılan bilgilere göre platform içinde 2 bin 500'ü aşkın sağlık çalışanının yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.