Black Magic: Twitter profilinize kişiselleştirilmiş kapak fotoğrafları ekliyor

Twitter API'sinden yararlanan BlackMagic.so,  Profile Progress Bar, Real-time Banner, Big Picture ve Sleep Indicator olmak üzere bibirinden farklı ürünler sunuyor. Her biri etkileşime ve büyümeye odaklanan bu ürünlere gelin yakından bakalım. 
Black Magic: Twitter profilinize kişiselleştirilmiş kapak fotoğrafları ekliyor

Her ne kadar Twitter, platformunda yaptığı değişiklikler ve kullanıma sunduğu araçlarla kullanıcılarına kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya başlasa da; Twitter özelinde araçlar da hala ilgi görmeye devam ediyor. Büyüme odaklı Twitter araçları sunan BlackMagic.so da bunlardan biri. 

Twitter API'sinden yararlanan BlackMagic.so,  Profile Progress Bar, Real-time Banner, Big Picture ve Sleep Indicator olmak üzere bibirinden farklı ürünler sunuyor. Her biri etkileşime ve büyümeye odaklanan bu ürünlere gelin yakından bakalım. 

Profile Progress Bar

Bu ürün, özellikle daha geniş bir takipçi kitlesine ulaşmak isteyen içerik üreticileri tarafından tercih edilebilir. Sürekli artan bir takipçi sayısına sahipseniz, kendinize koyduğunuz 1000 takipçi kazanma hedefini mevcut takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Bu, iş birliği yapabileceğiniz markaların profilinizi incelerken, büyüme konusundaki hızınızı kolayca inceleyebilmesini sağlayacaktır. Ayrıca, bu sayede takipçiler de sürekli büyüyen bir topluluğun parçası olduğunu hissedebilir.  Aracın panelinden profil çubuğunun renklerini ve hedefinizi kolayca belirlemek mümkün! 

Real-time Banner

Real-time banner ise kesinlikle etkileşimi artırmak için birebir. Twitter arka plan fotoğrafında gerçek zamanlı olarak takipçileri gösteren araç, Center Static, Left Vertical, Followers Vertical ve Combo olmak üzere 4 alternatif  ile öne çıkıyor. Seçtiğiniz banner'a türüne göre,  kapak fotoğrafına insanları takip et tuşuna yönlendiren bir eylem çağrısı ekleyebiliyor ya da tweetlerinize verilen emoji yanıtlarını kapakta sergileyebiliyorsunuz. Combo seçeneğinde ise hepsini bir arada kullanmanız mümkün. Takipçilerin kapak fotoğrafında onurlandırılması takipçilerinizle bağınızı güçlendirirken, emojileri kapakta göstermek profil etkileşimine kesinlikle olumlu yansıyacaktır.

Big Picture 

Big picture ise tüm takipçilerinize teşekkür etmenin en iyi yolu olabilir. Bu araç tüm takipçilerinizin profil resmini Twitter kapağınızda sergilemenizi sağlıyor. İçerik üreticilerin yanı sıra markalar tarafından da topluluk oluşturmak ve aidiyet duygusu yaratmak için kolakylıkla kullanılabilir.

Sleep Indicator 

Sosyal ağların geniş kullanıcı tabanı, global bir kültür oluşturulmasını sağlıyor. Bu bağlamda içerik üreticilerin de takipçi kitlesi dünyanın dört bir yanında bulunan kullanıcılardan oluşabiliyor. Sosyal ağlardaki hızlı ve anlık iletişim beklentisi, geniş takipçi kitlesine sahip üreticiler için muazzam bir moderasyon yükünü de beraberinde getiriyor. Sleep Indicator içerik üreticilerin uykuda olduğu saatleri belirterek takipçilerinin beklentisini yönetmesini kolaylaştırıyor. 

  Bu ürünler, yıllık ödeme taahüdüyle bireyler için aylık 4.79 dolardan, işletmeler için ise aylık 39.99 dolardan alıcılarla buluşuyor. Geliştirici perspektifinden bakacak olursak, bu tarz yaratıcı fikirlerle hazılanan dijital ürünlerin kısa sürede gelire dönüşebileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.