İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS, ilk kullanıcılarını kabul etmeye hazırlanıyor

“Geleceğin profesyonel etkileşim platformu” olarak konumlanan EKOS, önümüzdeki aylarda sınırlı sayıda kullanıcıyla kapalı devre test dönemine (private beta) giriyor.
İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS, ilk kullanıcılarını kabul etmeye hazırlanıyor

Covid-19 pandemisi, dijital dönüşümü hızlandırarak iş dünyası ve profesyonel yaşam üzerinde kısa bir zaman dilimi içinde paradigmaları sarsma etkisine sahip değişimlere yol açıyor. Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri yeni norm olurken, dönüşümün etkisi gerek kurumlarda gerekse profesyonel ilişkiler çerçevesinde bireylerde yeni ihtiyaçların doğmasına yol açıyor. “Geleceğin profesyonel etkileşim platformu” olarak konumlanan EKOS'tan daha önce sizlere detaylı olarak bahsetmiştik. EKOS, sunduğu özellik ve fonksiyonlarla, iş dünyasının ve profesyonellerin yeniden şekillenen gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Yapay zeka destekli video ve ses teknolojisi

Yapay zeka eşleştirme algoritmasına sahip olan EKOS, etki odaklı networking ile iç görüyü merkeze alan etkileşim olanakları sunuyor. EKOS’ta bireysel üyeler, benzer ilgi alanlarına sahip, benzer endüstri dikeylerine ilgi duyan, benzer içerikler tüketen ve profesyonel hedefleriyle uyuşan diğer üyelerle pürüzsüz bir şekilde eşleşiyor. Böylece EKOS üyeleri, anlamlı ve etki odaklı bir yaklaşımla kendi iş topluluklarını oluşturabiliyor.

EKOS’ta üyeler, tercihlerine göre isterlerse video isterlerse de audio masalar (Table) oluşturup düşüncelerini, görüşlerini, birikimlerini ve mesajlarını kitleleriyle paylaşabiliyor. Bir başka deyişle, video ve audio Table’lar bir köprü işlevi görerek, kullanıcıların etki odaklı bağlantılar kurmasını sağlıyor. Örneğin rehber, düşünce partneri, yatırımcı veya takım arkadaşı arayan kullanıcılar yalın bir şekilde bu profillerle bağlantı kurabiliyor. Kurumsal kullanıcılar ise etkinliklerini platform üzerinde düzenleyip, ardından içerik kütüphanelerine aktarıp hedef kitleleriyle sürekli olarak etkileşim olanağına sahip oluyor.

EKOS’un kurumsal (B2B) çözümlerinin arasında, kurum içi etkileşim yönetimi ve topluluk yönetimi gibi önemli fonksiyonlar yer alıyor. EKOS ayrıca kurumsal veya bireysel profesyonel içerik üreticilerine, Table ve etkinliklerini biletleyerek, kendilerine yeni gelir kanalları yaratma fırsatını sunuyor.

EKOS, Türk girişimci Melis Dural tarafından ABD’nin Boston kentinde kuruldu. Şirketin Boston, New York, Londra, Miami, Philadelphia ve İstanbul ofislerinde çok kültürlü bir ekip görev yapıyor. EKOS’un tohum öncesi yatırım turuna katılan melek yatırımcıların arasında Caroline Koç, Emre Kurttepeli, Tony Bordon ve Arda Kutsal gibi girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin dikkat çeken isimleri yer alıyor.

EKOS'ta kapalı devre test dönemi başladı

EKOS, önümüzdeki aylarda sınırlı sayıda kullanıcıyla kapalı devre test dönemine (private beta) giriyor. Yani siz de EKOS’un özelliklerini deneyimlemek, düşünce liderleriyle tanışıp fikir alışverişinde bulunmak ve geri bildirimlerinizle platformu şekillendiren öncelikli profesyonel toplulukta yer almak istiyorsanız, bekleme listesine şimdiden kayıt olabilirsiniz.

EKOS for Business fonksiyonlarını yakından tanımak için şimdiden kurumsal başvuru talebinizi oluşturabilirsiniz veya EKOS Thought Leaders Program’a katılmak istiyorsanız, bağlantıdaki formu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.