Viravira.co, günlük ve saatlik tekne kiralama hizmetini devreye aldı

Viravira.co, faaliyet alanını genişletmek için önemli bir adım atarak günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti vermeye başladı.
Viravira.co, günlük ve saatlik tekne kiralama hizmetini devreye aldı

Türkiye dahil 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda 11 bin kiralık tekne ile hizmet veren tekne kiralama platformu viravira.co, gece konaklamalı mavi tur alanında sürdürdüğü faaliyet alanını genişletti. Saatlik ve günlük tekne kiralama hizmetlerini kullanıcılarıyla buluşturan viravira.co, bu hizmete özel olarak oluşturduğu 400 teknelik portföyü yayına aldı.

Viravira.co yayına aldığı 400 teknelik portföy ile tüm lokasyonlarda saatlik ve günlük tekne kiralama hizmetinin yanı sıra İstanbul’da da tekne kiralama hizmeti veriyor. İstanbul’daki lokasyonlar arasında; Arnavutköy, Bebek, Beşiktaş, Beykoz, Eminönü, Kuruçeşme, Sarıyer ve Üsküdar bulunuyor.

Saatlik ve günlük kiralamalarla birlikte deniz tutkunları doğum günü, toplantı, kahvaltı-akşam yemeği, evlilik teklifi, düğün, yılbaşı eğlencesi, mezuniyet ve bekarlığa veda partisi gibi çeşitli etkinlik ve organizasyonlar için kiralama gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar, saatlik ve günlük gece konaklamasız teknelere web sitesinde takvim üzerinde giriş ve çıkış tarihlerini aynı gün olarak seçerek kolaylıkla rezervasyon yapabiliyor.

Konuyla ilgili konuşan viravira.co Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, “Yeni hizmetimize özel olarak oluşturduğumuz 400 teknelik portföy ile İstanbul dahil tüm lokasyonlarda günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti veriyoruz. Deniz tutkunları bundan böyle sistemimiz üzerinden saatlik kiralamalarda yarım gün, tam gün kiralama seçeneğinde ise tüm günü kapsayacak şekilde gece konaklama yapmadan kiralama yapabilecek” dedi.

Webrazzi Ödülleri'nde 2019 yılının Turizm Girişimi Adayı da olan viravira.co, 120 bin dolarlık ilk yatırımını 2019 yılında almıştı. Şirket, 2020'nin yaz aylarında cirosunu yüzde 60, kullanıcı sayısı ise yüzde 290 oranında artırmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.