LC Waikiki'nin yeni pazar yerine yakından bakış

LC Waikiki, attığı yeni bir adımla pazar yerine dönüştü. FOSSIL, United Colors of Benetton, L'Oréal, Kanz ve daha pek çok marka LC Waikiki'nin e-ticaret platformunda yerini aldı.
LC Waikiki'nin yeni pazar yerine yakından bakış

Türkiye'nin önde gelen perakende markalarından LC Waikiki, attığı yeni bir adımla pazar yerine dönüştü. Artık LC Waikiki'nin e-ticaret platformunda FOSSIL'den United Colors of Benetton'a kadar pek çok markaya rastlayabileceksiniz. Söz konusu markaların ürünleri, sitenin markalar sekmesinin altında yer alıyor. 

Bu arada pazar yerinin yalnızca giyim ürünleri ile sınırlı olmadığını söyleyelim.  Şirket, aynı zamanda kozmetik ile çocuk ve bebek kategorilerine de yer veriyor.  Çocuk ve bebek kategorisinde Sebamed, Bübchen, Unibaby, Wee baby markaları dikkat çekerken, eğitici ürünler adı altında Kanz ürünlerine kolayca erişilebiliyor. 

Kozmetik kategorisinde ise şu an için yalnızca L'oreal Paris çatısı altındaki ürünlere ulaşabiliyorsunuz. Bu kapsamda Garnier ve Maybelline ürünlerini satın almanız mümkün. Pazaryerinde bulunan yerel markalar Sateen ve Kifidis de ürün yelpazesinin çeşitlenmesini sağlıyor

LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş yaptığı bir paylaşım ile LC Waikiki'nin pazar yeri  ile ilgili şu açıklamayı yaptı: 

LCWaikiki e-ticaret ekibi olarak bizim için en önemli olan ve asla taviz vermeyeceğimiz şeylerin en başında müşterimizin bize olan güveni geliyor. Gerçekten 7/24 bunun için dertlenen ve çalışan harika bir ekip var. Bu ekibin parçası olmak gurur verici. Müşteri güvenini en başa koyan her moda firmasına da lcwaikiki e-ticaret sitemizin kapıları açık; amacımız modada güvenin adresi olmak. Bu doğrultuda ayakkabı ve çanta kategorisinde birçok yeni markaya da merhaba dedik. Benetton, Aldo, Sole Sisters, Madamra, Dark Seer ve daha niceleri. Hoşgeldiler!

Her geçen gün daha fazla kurumsal markanın pazar yeri olarak konumlanmak için önemli adımlar attığını görmekteyiz. Hatırlarsanız,  2020'nin kasım ayında FLO'nun e-ticaret sitesini pazar yerine dönüştürdüğünü sizlere aktarmıştık. 10 milyondan fazla üyesi bulunan mobil sadakat uygulaması Hopi ise kendi pazar yerini açacağına sinyalleri ilk olarak 2021'in Nisan ayında verdi. Çok geçmeden Hopi'nin pazar yeri Hopishop, Haziran ayında kullanıma açıldı.

Bu arada Teknosa da tıpkı Hopi gibi 2021'in Nisan ayında Teknosa bünyesinde pazar yeri oluşturma konusunda yatırım yapılması kararını aldı. Şirket, pazar yeri oluşturmayı üç yıllık dönem içerisinde ana stratejik önceliklerden biri olarak belirledi. Oluşturulacak platformda üçüncü kişi yatırımlarının teknosa.com üzerinden satış yapabilmesine imkan tanınacak.

Lc Waikiki'nin pazar yerine dönüşmesi ilerleyen süreçte kendini farklı kanallarda büyüme olarak gösterecektir. Tanınmış markaların pazar yeri olma adımını ise süper uygulama olma vizyonu takip edebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.