Cybertruck'ı küçük bir eve dönüştüren CyberLandr, 80 milyon dolarlık ön sipariş aldı

Temelinde artırılmış gerçeklik ve yazılım firması olan Stream, Cybertruck modelinin kampçılık için kullanılabilmesi için oldukça başarılı bir ekipman üretti.
Cybertruck'ı küçük bir eve dönüştüren CyberLandr, 80 milyon dolarlık ön sipariş aldı

Elektrikli otomobil denildiğinde akla gelen ilk firmaların başında yer alan Tesla'nın yeni modeli olan Cybertruck'ı tanıttığını 2019 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Özellikle tasarım anlamında oldukça ilginç bir model olarak karşımıza çıkan Cybertruck'ın üretimi ise geçtiğimiz haftalarda 2022 yılını ertelenmişti.

Önümüzdeki yıl yollarda göreceğimiz Cybertruck modeli aksesuar ve ekipmanlarla birlikte çok daha kullanışlı bir model haline gelebiliyor. Temelinde artırılmış gerçeklik ve yazılım firması olan Stream, Cybertruck modelinin kampçılık için kullanılabilmesi için oldukça başarılı bir ekipman üretti.

Stream'in ürettiği "CyberLandr" isimli ekipman ile birlikte Cybertruck'ınızı kamp yapmanıza daha uygun bir hale getiriyor. Söz konusu ekipmanın fiyatının 50 bin dolar olduğunu da ekleyelim. Karşılaştırmak gerekirse Cybertruck, 40 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Cybertruck'ınızı neredeyse 4 tekerlekli küçük bir eve dönüştüren CyberLandr, aracınıza küçük bir mutfak, masa, yatak ve banyo gibi alanlar ekliyor. Cybertruck'ın potansiyel kullanıcıları tarafından çok sevilen CyberLandr, ön siparişe de açıldı.

Kısa zaman içinde önemli bir başarı yakalayan CyberLandr, 80 milyon dolarlık ön sipariş aldı. Stream CEO'su Lance King tarafından aktarılan bilgilere göre Cybertruck'ın üretiminin 2021 yılından 2022 yılını ertelenmiş olması bile CyberLandr'ın ön sipariş almasını durduramamış. Edindiğimiz bilgilere göre CyberLandr'ın ön siparişleri her geçen gün artarak devam ediyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.