Wix'ten kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan uygulama oluşturma aracı: Branded App by Wix

Wix.com, kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan uygulama geliştirme platformu Branded App by Wix'i hayata geçirdi.
Wix'ten kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan uygulama oluşturma aracı: Branded App by Wix

Kodlama bilmeden web sitesi yapma imkanı sunan Wix.com, şimdi de yine kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan uygulama geliştirme platformu Branded App by Wix'i hayata geçirdi. Kullanıcılara tek bir kod satırı olmadan kendi özel uygulamalarını oluşturma ve özelleştirme olanağı sağlayan bu özellik ile işletme sahiplerine, kişisel bir web sitesi ile alan adının yanı sıra, yerel bir mobil uygulamaya sahip olma ve bu şekilde markanın bütünselliğini oluşturma imkanı sunuluyor.

Wix verilerine göre, yerel mobil uygulamaları kullanan mağaza sahipleri site başına işlemlerde ortalama yüzde 162 artış görüyor. Bu da yerel mobil uygulamaların, markalar için yeni müşteri edinme ve müşterilerle bağlantı kurma, marka sadakati oluşturma gibi konularda giderek önem kazandığı anlamına geliyor. Wix de bu eksikliği göz önünde bulundurarak Branded App by Wix özelliğini kullanıma açtı. 

Yeni özellik ile işletme sahipleri, ürün sayfaları, rezervasyon hizmetleri, forumlar ve gruplar, sohbet işlevleri, bloglar ve çok daha fazlası için uygulama simgesini, düzeni ve içeriği özelleştirebiliyor. Uygulama oluşturucu Branded App by Wix, fitness, restoranlar, mağazalar, bloglar, forumlar ve etkinliklere kadar her tür işletmede Wix kullanıcılarını destekliyor. Mevcut Wix sitelerindeki araçlar ve özellikler, uygulamayı kurmak için otomatik olarak entegre ediliyor. Uygulamadan ve siteden gelen tüm etkinlikler Wix kontrol paneliyle senkronize ediliyor. Platformda hem iOS hem de Android için uygulama oluşturmak mümkün.

200 milyon kullanıcısının 5 milyonu ücretli olan Wix, önümüzdeki aylarda Branded App by Wix'e genişletilmiş özelleştirme ve gezinme seçenekleri sunmak için yeni özellikler ekleyeceğini belirtiyor. Aylık kullanım için 200 dolar talep edilen platforma geçici ön satış sırasında kayıt yaptıranların ürünü ömür boyu yüzde 50 indirimli kullanacağını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.