Yapay zeka uygulamaları oluşturmanızı kolaylaştıran Snorkel AI, 85 milyon dolar yatırım aldı

Stanford Üniversitesi'nin yapay zeka laboratuvarında kurulan Snorkel AI, paylaştığı bilgilere göre C serisi yatırım turunda 85 milyon dolar yatırım aldı.
Yapay zeka uygulamaları oluşturmanızı kolaylaştıran Snorkel AI, 85 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka temelli uygulamaları çok daha hızlı bir şekilde oluşturmanız için bir platform sunan Snorkel AI, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Stanford Üniversitesi'nin yapay zeka laboratuvarında kurulan Snorkel AI, paylaştığı bilgilere göre C serisi yatırım turunda 85 milyon dolar yatırım aldı.

85 milyon dolarlık C serisi yatırım turu Addition ve BlackRock'ın kontrolündeki fonların ortak liderliğinde gerçekleşti. C serisi yatırım turuna Addition ve BlackRock'ın haricinde Greylock, GV, Lightspeed Venture Partners, Nepenthe Capital ve Walden'ın katıldığını da ekleyelim.

85 milyon dolarlık yatırımla beraber Snorkel AI girişiminin değerlemesi ise 1 milyar dolar barajını geçti. Kısacası Snorkel AI, yeni yatırım ile birlikte unicorn oldu. Alınan 85 milyon dolarlık yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 135 milyon dolara ulaştı. Snorkel AI'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım, şirketin mühendislik ekibini büyütmek için kullanılacak.

2019 yılında Alexander Ratner, Braden Hancock, Chris Re, Henry Ehrenberg ve Paroma Varma tarafından Palo Alto'da kurulan Snorkel AI, veri etiketleme konusunda uzmanlaşmış bir çözüm sunuyor. Snorkel AI'ın Apple, Intel ve Stanford Medicine gibi önemli müşterilere sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.