Sağlık hizmeti sağlayıcıları için API'lar geliştiren Verifiable, 17 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık hizmeti sağlayıcılarının lisans kimlik doğrulamasını basitleştirmesini sağlayacak API'lar geliştiren Verifiable, Sam ve Jack Altman tarafından yönetilen A Serisi yatırım turunda 17 milyon dolar yatırım aldı.
Sağlık hizmeti sağlayıcıları için API'lar geliştiren Verifiable, 17 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık hizmeti sağlayıcılarının eyalet ve federal veritabanlarına bağlanarak lisans kimlik doğrulamasını basitleştirmesini sağlayacak API'lar geliştiren Verifiable, Sam ve Jack Altman tarafından yönetilen A Serisi yatırım turunda 17 milyon dolar yatırım aldı. Tura Ryan Petersen, Parker Conrad, Mathilde Collin, Jonathan Hirsch, Todd Goldberg and Rahul Vohra gibi yatırımcıların yanı sıra David Sacks/Craft Ventures ve Tiger Global da katıldı.

Austin merkezli Verifiable, sağlık hizmeti sağlayıcısı veri yönetimini odağına alarak sağlayıcıları merkeze koyan bir altyapı oluşturuyor. Veriler, sağlık sistemleri ve sigorta şirketleri arasındaki sözleşme, akreditasyon, kayıt, talepler ve dizinler gibi kritik operasyonları bir araya getiriyor ve hepsinin entegre halde olmasını sağlıyor.

Şirketin altyapısı, sağlık hizmeti sağlayıcılarını yönetiyor ve sağlayıcı verilerinin doğrulanmasını otomatik hale getirerek sanal sağlık platformları, sağlık sistemleri ve sigorta ödeyenleri için kimlik bilgisi, ödeme yapan kişi kaydı ve ağ yönetimi gibi iş süreçlerinin otomasyonunu sağlıyor. Bu teknolojinin akreditasyon geri dönüş sürelerini yüzde 70'in üzerinde azaltabildiği iddia ediliyor.

Verifiable, Lyra Health, Talkspace, Modern Health, Headway, Wheel, Quartet Health, Forward gibi şirketlerle, kimlik doğrulama, uyumluluk süreçleri ve sağlayıcı operasyonlarını otomatikleştirme konularında iş birliği yapıyor. 

Şirketin kurucusu Nick Macario, geçen yıl boyunca müşteri ve kullanıcı bazında önemli bir büyüme gördüklerini; yüz binlerce benzersiz doğrulama yaptıklarını söyledi. Macario, kullanım durumlarını artıracaklarını ve sigorta sağlayıcılarını ikiye katlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.