Google Voice, yeni cevapsız arama ve arayan kimliği özellikleri kazandı

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre Google Voice platformu için yeni arayan kimliği, cevapsız arama ve SMS mesajı gibi özellikler eklenecek.
Google Voice, yeni cevapsız arama ve arayan kimliği özellikleri kazandı

Tüm cihazlarınızda arama yapmanıza sağlayan bir Google servisi olarak karşımıza çıkan Google Voice'u geçtiğimiz yıllarda sizlere aktarmıştık. Zaman içinde unutulmaya yüz tutmuş bir platform haline gelen Google Voice, yeni özellikler kazandı.

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre Google Voice platformu için cevapsız arama, arayan kimliği, ve SMS mesajı gibi özellikler eklenecek. Google Voice servisinin uzun zamandır güncellenmediğini ve yeni özellikler kazanmadığını da hatırlatalım.

Hatırlatmak gerekirse en son 2018 yılında tasarım anlamında büyük bir değişim yaşayan Google Voice, 2020 yılının Ağustos ayında ise karanlık moda kavuşmuştu. Google Voice, yeni özellikler ile birlikte telefonunuzda yer alan bir cevapsız aramayı neden kaçırmış olabileceğiniz ile ilgili bilgiler de sunacak.

Örneğin cevapsız aramanın üstüne tıkladığınızda hangi cihazlarınızda rahatsız etme özelliğinin aktif olduğunu görebileceksiniz. Google, aramaların başarısız olmaması adına Wi-Fi ağının zayıf olduğu durumlarda mobil ağa geçişi kolaylaştıran yeni bir özellik de sunuyor. 

Gelen SMS özelliği ile birlikte aldığınız tüm SMS'ler Google Voice'un web uygulaması üzerinden kontrol edilebilir hale de geldi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.