Yemeksepeti'nden iWallet ile çalışanlarının yan hak bütçelerini istedikleri gibi harcamalarına olanağı

Tamamen dijital bir cüzdan olma özelliği taşıyan iWallet çalışanlara birçok farklı kategoride harcadıkça puan kazanma dahil olmak üzere 20 binin üzerinde fiziksel ve online mağazada alışveriş imkanı sunuyor.
Yemeksepeti'nden iWallet ile çalışanlarının yan hak bütçelerini istedikleri gibi harcamalarına olanağı

Yemeksepeti, çalışanlarının kullanımına sunduğu yeni uygulaması, çalışanların yan hak bütçelerini dilediklerince harcamalarına olanak tanıyor. Bu konuda yerli fintech girişimi iWallet ile anlaşan Yemeksepeti, tamamen dijital bir cüzdan olma özelliği taşıyan iWallet çalışanlara birçok farklı kategoride harcadıkça puan kazanma dahil olmak üzere 20 binin üzerinde fiziksel ve online mağazada alışveriş imkanı sunuyor.

Yemeksepeti çalışma deneyimini zenginleştirmeyi hedefleyen uygulama kapsamında çalışanların iWallet uygulamalarına her yıl belirli bir miktarda ödül puan yükleniyor.

Çalışanlar bu puanları birçok perakende mağazası, akaryakıt istasyonu, yapı market, süpermarket, kitapçı, teknoloji marketi ve diğer mağazalarda online ve fiziksel olarak kullanabiliyor. Çalışanlar ayrıca diledikleri takdirde iWallet uygulamasına kredi kartlarıyla yükleme yapabiliyor ve yüklenen puanları bitse bile harcadıkça kazanmaya devam edebiliyor. Şirket bu hamlesiyle uygulama iWallet ile çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Yemeksepeti olarak sürekli kendini yenileyen, dijital yenilikleri takip eden ve inovatif bir kültüre sahip olduklarını belirten İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlke Şentürk Öksüz, "Yemeksepeti olarak başarının ancak mutlu çalışanlarla sağlanabileceğini biliyoruz. Bu doğrultuda çalışanlarımıza en iyi çalışma şartları ve ek imkanlar sunmak için hiçbir adımdan kaçınmıyoruz. Yeni iWallet uygulamamız bunun güzel bir örneği olarak öne çıkıyor. Bu yeni uygulamayla çalışanlarımız kendilerine tanınan yan hakları daha iyi kullanabilme imkanı buluyor. Tüm çalışma arkadaşlarımızı kapsayan bütüncül bir yaklaşımla yenilikçi, data odaklı, güçlü ve sürdürülebilir bir işveren markası olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.