Elektrikli otomobiller için abonelik servisi Onto, 175 milyon dolar yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre Onto, B serisi yatırım turunda 175 milyon dolar yatırım aldı. 175 milyon dolarlık yatırım turu İsveç merkezli Alfvén & Didrikson liderliğinde gerçekleşti.
Elektrikli otomobiller için abonelik servisi Onto, 175 milyon dolar yatırım aldı

Elektrikli otomobiller için abonelik servisi sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Onto, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre Onto, B serisi yatırım turunda 175 milyon dolar yatırım aldı. 175 milyon dolarlık yatırım turu İsveç merkezli Alfvén & Didrikson liderliğinde gerçekleşti.

Alfvén & Didrikson'ın haricinde ise yatırım turuna Birleşik Krallık merkezli Pollen Street Capital'ın katıldığını da ekleyelim. Alınan 175 milyon dolarlık yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 245 milyon dolar seviyelerine ulaştı.

Girişimin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. 2017 yılında Dannan O'Meachair ve Rob Jolly tarafından Warwick'te kurulan Onto, elektrikli otomobiller için geliştirilen bir abonelik servis olarak hizmet sunuyor. Elektrikli otomobillerin aylık olarak kiralanmasını sağlayan Onto, otomobil kiralanması ile birlikte sigorta ve 11 binden fazla şarj noktasına ücretsiz erişim gibi avantajlar da sunuyor.

Onto içinde yer alan otomobillerin aylık fiyatlarına baktığımızda ise aylık 340 sterlinden başlayan ve 1299 sterline kadar çıkan fiyatlar görüyoruz. Onto platformu içinde şu an için Volkswagen, Renault, Hyundai, Peugeot, DS, Tesla, Jaguar ve Audi marka elektrikli otomobiller yer alıyor.

Onto tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 175 milyon dolarlık yeni yatırım şirketin Birleşik Krallık içinde büyümesi ve yeni pazarlara açılması için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.