Yeni iPhone modelleri bu yıl da online bir etkinlikle tanıtılabilir

Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre Apple çalışanlarının ofislere daha geç dönecek olması nedeniyle yeni iPhone modellerini karşımıza çıkarması beklenen etkinlik online olarak gerçekleşebilir.
Yeni iPhone modelleri bu yıl da online bir etkinlikle tanıtılabilir

Apple çalışanlarının Eylül ayından sonra hibrit modelde çalışmaya döneceklerini geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz hafta ise Apple, vakaların artması nedeniyle ofise dönüş kararının en az bir ay geciktirileceğini duyurmuştu.

Bloomberg’den Mark Gurman paylaştığı bilgilere göre bu gecikme iPhone 13 lansmanının online olmasına neden olabilir. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl normalden 1 ay daha geç tanıtılan yeni iPhone ailesi, online olarak düzenlenen bir etkinlik ile tanıtılmıştı.

Aşılamanın artması ve vakaların azalması nedeniyle ise yeni iPhone modellerinin fiziksel bir etkinlikle birlikte tanıtılması bekleniyordu. Fakat Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre Apple çalışanlarının ofislere daha geç dönecek olması nedeniyle yeni iPhone modellerini karşımıza çıkarması beklenen etkinlik online olarak gerçekleşebilir.

Hatırlatmak gerekirse ilk etapta çalışanlarının haftada en az 3 gün için Eylül ayında ofislere döneceğini duyuran Apple, geçtiğimiz hafta çalışanlarına gönderdiği bir not ile bu kararını en az 1 ay geciktireceğini duyurmuştu. Apple çalışanlarının şirketin uzaktan çalışma politikası nedeniyle işten ayrılmaya başladığını da geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık.

iPhone 13 ailesinin ne zaman tanıtılacağı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor fakat lansmanın önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.