Kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiralanabileceği platform: Varsapp

Hizmetleri arasında ürün sigortası, güvenli ödeme, canlı destek, hızlı teslimat ve ücretsiz kargo bulunan Varsapp, ürün kiralamak isteyen kullanıcılar için güvenli bir ortam sunuyor
Kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiralanabileceği platform: Varsapp

Kullanılmayan eşyaları güvenli bir şekilde kiraya verebileceğiniz bir platform olarak karşımıza çıkan Varsapp, 2020 yılının Mayıs ayında Zeynep Eliçin, Hande Sevinç, Doğuş Mert Aksoy ve Yaşar Karaali tarafından kuruldu. Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen Varsapp, şu an için 8 kişilik bir ekip ile yönetiliyor.

Hizmetleri arasında ürün sigortası, güvenli ödeme, canlı destek, hızlı teslimat ve ücretsiz kargo bulunan Varsapp, ürün kiralamak isteyen kullanıcılar için güvenli bir ortam sunuyor. Elektronik, moda & giyim, ev - kırtasiye & ofis, oto - bahçe & yapı, anne & bebek, spor & outdoor ve hobi ürünleri olmak üzere 7 kategoride ürünler sunan Varsapp, ürünlerin günlük olarak kiralanmasına olanak tanıyor.

Kısacası Varsapp, kullanılmayan eşyalarını kiralamak isteyen kişiler ile bu ürünleri günlük kiralamak isteyen kişileri buluşturan bir platform. Varsapp tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre şu an için platform içinde 100'ü aşkın aktif kullanıcı ve yaklaşık 45 kiralık ürün bulunuyor.

Temelde ürün kiralamasına odaklana diğer platformlar ile rakip konumda olan Varsapp, hem fiyat avantajı sunması hem de kullanıcıları için bir gelir sağlaması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Günlük olarak kiralanan eşyaları sigortalayan Varsapp, kiralama sürecinde herhangi bir sorun yaşandığında hasar bedelinin veya ürünün ikinci el satış bedelinin kiralayan tarafından karşılanmasını sağlıyor.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Varsapp, gerçekleşen kiralamalardan yüzde 10 oranında komisyon alarak gelir elde ediyor. Varsapp'ın Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. dönemine seçilen 12 girişim arasında yer aldığını da ekleyelim. Varsapp ekibinin temel amacı ise Varsapp projesi ile dünyanın sürdürülebilirliğine katkı sağlamak ve bu anlamda herkesi bilinçlendirmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.