SPONSORLU

Kargo sektörünün yeni öncüsü: Murathan JET

Murathan Jet, standartların üzerinde hizmet kalitesi ve rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine benzersiz hizmetler sunuyor.
Kargo sektörünün yeni öncüsü: Murathan JET

Ülkemizin köklü şirketlerinden Murat Lojistik, 60 yıldır lojistik alanında Türkiye’nin yükünü taşımakta. Pandemi koşullarında artan kargo talebini görerek, yatırımlarını bu alana yönlendirmeye karar verdi.

Sektörel verileri analiz ettikten ve kargo taleplerinin artarak devam edeceğini öngören Murat Lojistik, tecrübesi, güçlü teknolojik alt yapısı ve yatırım gücünü de harmanlayıp Murathan Jet olarak Ocak ayı itibariyle bireysel ve e-ticaret kargoculuk sektörüne adım attı.

Altı ay içinde hızla büyüyen Murathan Jet’in 9 adet aktarma merkezi, yaklaşık 200 şubesi, 1200 araçlı filosu ve 1400’den fazla personeliyle hizmet vermeye devam etmekte.

Standartların üzerinde hizmet kalitesi ve rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine benzersiz hizmetler sunan Murathan Jet, rekabetçi fiyat politikasının en büyük destekçisi olarak gelişmiş teknolojik alt yapısı, geniş filo ağı, ters lojistik kabiliyeti ve güçlü filo yatırımlarını görmekte.

Ağustos ayı itibariyle 81 ilin yarısına hizmet vererek kısa vadeli hedeflerine ulaşan Murathan Jet, 2021 yılının son çeyreğinde 81 ilin tümünde kargo faaliyetlerini sürdürmek için yatırımlarını genişletmekte.

Murathan Jet kısa vadeli hedeflerine ulaşmak için optimal şekilde personel ve filo araç sayısını arttırmayı, teknolojideki ve diğer alanlardaki yatırımlarını genişletmeyi bunların sonucunda ise hızla büyümeyi planlamakta.

‘Zamanın Geçmesini Bekleme, Murathan Jet ile Hızlandır.’

Mevcut kargo firmalarından farklı olarak odak noktası müşteri olan Murathan Jet, başarısının sırrını sadece çeşitli istatistiksel verilerle değil, müşteri memnuniyetiyle ölçmekte.

Gün içi teslimat, ertesi gün teslimat, randevulu teslimat gibi esnek kargo süreçleri ve hızlarına hız katan motorlu kuryeleriyle tamamen müşteri odaklı, kuruma hatta kişiye özel hizmet sunmakta. Müşterilerinin kargolarını camda bekleme alışkanlıklarına son vermek için teknolojinin sınırlarını zorlayan ve yatırımlarını bu doğrultuda yapan Murathan Jet, müşterilerine kargolarını anlık olarak takip edebilecekleri bir mobil kargo takip platformu sunuyor ve böylece kargom nerede kaldı endişesine son veriyor.

“Geldik evde yoktunuz.” Tarih Oluyor!

Murathan Jet ile “Geldik evde yoktunuz.” cümlesi tarihe karışıyor. Mobil uygulamadaki alıcı evde bulunamadı ve teslim edildi butonları, kuryelerin teslimat noktasının elli metre yakınında bulunmadan etkinleşmemekte. Böylece Murathan Jet uygulaması sahte teslimatın ve “Geldik evde yoktunuz.” söyleminin önüne geçmekte.

İster göndericisi, ister alıcısı olun  yapmanız gereken şey çok basit.

Tek tık ile kargonuzu Murathan Jet’e teslim etmek.

Murathan Jet’i detaylı incelemek için:

https://www.murathanjet.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kargo entegrasyon süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak için hazırlanan animasyon filmini; aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.