2021'nin ilk 5 ayında, 785 bin oda ve 803 bin turist ile hizmet veren Otelz.com'un öne çıkan verileri

Online otel rezervasyon platformu Otelz.com, hem 2021'in ilk 5 ayına ait hem de bugüne kadar geçirdiği süreçleri kapsayan verilerini bizimle paylaştı.
2021'nin ilk 5 ayında, 785 bin oda ve 803 bin turist ile hizmet veren Otelz.com'un öne çıkan verileri

Online otel rezervasyon platformu Otelz.com, hem 2021'in ilk 5 ayına ait hem de bugüne kadar geçirdiği süreçleri kapsayan verilerini bizimle paylaştı. Paylaşılan verilere göre Otelz.com, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça olmak üzere 4 farklı dilde hizmet veriyor. Platforma kısa bir zaman sonra Arapça, Fransızca, Hollandaca, İtalyanca, Azerice ve İspanyolca dilleri de eklenecek. Otelz.com, sadece birden fazla dili değil, birçok para birimini de destekliyor. Bu para birimleri arasında TL, Sterlin, Dolar, Euro, Rus Rublesi, Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi, Suudi Arabistan Riyali ve Azerbaycan Manatı yer alıyor. 

2021'de 3 milyon yerli ve yabancı turiste hizmet vermeyi hedefliyor

Otelz.com, 2021 yılının ilk 5 ayında iş ortaklarının otellerinde yapılan 785 bin oda/gece konaklama için 803 bin yerli ve yabancı turiste aracılık etti. Şirket, 2021 yılında 3 milyon yerli ve yabancı turiste 2.9 milyon oda/gece konaklama sağlamayı hedefliyor.

Otelz.com'un satış kanalları arasında Trivago, Skyscanner, Enuygun, Tripadvisor, Google, Google Hotel Ads, Yandex, Wego, Instagram, Facebook, Neredekal.com ve Digiturk yer alıyor. Bugüne kadar Otelz.com üye sayısı 1 milyonu aştı.

ABD ve İngiltere'de ofislerini açtı

Otelz.com, bu süreçte ABD ve İngiltere'de de ofisler açtı. Ayrıca Almanya, Hollanda ve Rusya ofislerini de kısa bir süre sonra açmış olacak. Şirketin üye otel sayısı da 17 bini geçmiş durumda. Şirket, dünya çapında HotelRunner, BookLogic, Elektra, Sistem Otel, SiteMinder, TravelClick, Vertical Booking gibi birçok channel manager'la da entegre şekilde faaliyet gösteriyor.

Otelz.com'un tüm verilerini aşağıda yer alan infografikten inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.