SPONSORLU

Harvey Law Group, Dünya Vatandaşlığının Kapısını Açıyor

Yatırım yoluyla oturum izni ve vatandaşlık alanında uzmanlaşmış uluslararası hukuk şirketi Harvey Law Group, Türkiye ofisini İstanbul’da açtı.
Harvey Law Group, Dünya Vatandaşlığının Kapısını Açıyor

1992 yılında avukat Jean-Francois Harvey tarafından Kanada’da kurulan, daha sonra genel merkezi Hong Kong’a taşınan Harvey Law Group (HLG) dünyada Türkiye dahil olmak üzere, Brezilya, Kamboçya, Kanada, Grenada, Fransa, Endonezya, Fildişi Sahili, Malezya, Filipinler, Güney Afrika,Tayland, ve Vietnam gibi 20’den fazla ülkede hizmet veriyor. 29 yıllık uzmanlığı ve küresel ağı ile HLG, yatırım yolu ile vatandaşlık programlarıyla hem Türk vatandaşlarına hem de Türkiye’de yaşayan yabancılara serbest dolaşım olanakları sunuyor.

Diğer danışmanlık veren şirketlerden farklı olarak HLG, güvenilir bir hukuki danışmanlık hizmeti sunulmasını sağlıyor. HLG’nin Türkiye’de ofis açması, Türkiye vatandaşlarının yeni ülkelerde artan yatırım taleplerinin bir göstergesi. HLG, yatırım yolu ile vatandaşlık ya da oturum taleplerini, uzman kadrosu ile en güvenilir şekilde karşılayacaklarını taahhüt ediyor.

Çiğdem Sarıoğlu Ergut

Birçok ülkenin resmi acentesi olan HLG, aracı kurum kullanmıyor

HLG Türkiye Ülke Müdürü Çiğdem Sarıoğlu Ergut: Yatırım yoluyla vatandaşlık veya oturma izni arayışında olanlar için HLG 30 yıllık tecrübesi olan, bu konuda dünyanın önde gelen küresel danışmanlık şirketlerinden bir tanesi. Dünyanın dört bir yanında 20’den fazla ülkede ofisi bulunan HLG, yatırım yoluyla vatandaşlık veya oturma izni danışmanlığı konusunda çoğu ülke programının resmi acentesi olduğu için aracı kurum kullanmıyor. Küresel rakipleri arasında Türkiye’de ilk ofis açan şirket.” dedi.

HLG ile yeni bir dünyaya adım atın

Yatırım yolu ile vatandaşlık programları, gayrimenkul yatırımı, iş yatırımları ile ya da doğrudan ülkelere yapılan bağış ile gerçekleşebiliyor. HLG’nin sunduğu tüm vatandaşlık programları devlet kurumlarınca onaylanmış, yasal programlar.

Yurtdışına sık seyahat edenler için farklı ülkelerle bir bağ kurmak, seyahatlerinin ilk amacı olmasa da oldukça önemli. HLG, sunduğu vatandaşlık programı seçenekleriyle, süreç içindeki her adımı beklentilere göre düzenleme olanağı tanınıyor.

Örneğin, gayrimenkul yatırımı ile stratejik bir konumdan elde edilen vatandaşlık veya oturum oldukça tercih edilen bir yol iken, sık seyahat edilen ya da yakındaki bir ülkeden oturum izni ya da vatandaşlık almak da yatırımcıların başvurduğu farklı yollardan. Başta “yabancı” olan bu ülkeler, sonunda evden uzaktaki yeni bir ev haline geliyor.

Ebeveynler için, yatırım yoluyla vatandaşlık, çocuklarına dünya standartlarında yurtdışı eğitimi ve iş fırsatı anlamına gelirken, girişimciler için, network’lerini genişletmek ve işlerini büyütmek demek. Yatırımcılara varlıklarını farklı ülkelerde değerlendirme ve vergi avantajlarıyla varlıklarını yönetme fırsatı sunan yatırım yolu ile vatandaşlık programları, gelecek kuşaklara tüm bu avantajları miras olarak bırakmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor.

HLG Global Yönetici Ortağı Jean-Francois Harvey “İkinci bir vatandaşlığa sahip olmak, seyahat özgürlüğünün, en iyi sağlık ve eğitim hizmetlerinden faydalanmanın anahtarı. Aynı zamanda farklı ülkelerde gelir artırmak için çok önemli fırsat.” diyor.

HLG’nin portföyünde yatırımcılar için birçok farklı ülke ve program var

Türkiye’de özellikle yüksek gelir segmentinde yer alan kişiler, yurtdışında yatırım fırsatı arıyor. Türkiye’de yatırım yoluyla vatandaşlık danışmanlığı veren şirketlerin çoğu İngiltere, Yunanistan ve Portekiz’e yönelirken, HLG 25’ten fazla ülke sunuyor. Bunun yanı sıra Fransa, Kanada ve Singapur start-up vize programları da HLG’nin danışmanlık verdiği programlardan. Ayrıca HLG, Grenada, St.Kitts & Nevis, Antigua ve Barbuda gibi en eski Karayipler vatandaşlık programları için de danışanlarına hizmet veriyor.

HLG’nin sunduğu en yeni vatandaşlık programı ise, 2021 yılında başlatılan Kuzey Makedonya programı.

Yatırım yolu ile vatandaşlık konusunda yetkilendirilmiş HLG, sunduğu vatandaşlık programlarının her aşamasında gerekli tüm işlemleri aracı şirketler olmadan danışanları adına yönetiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.