Küçük işletmelere özel geliştirilecek fintech uygulamaları farklı alanlarda büyümelerini sağlayabilir

KOBİ'ler için fintech'ler tarafında geliştirilen uygulamalar ile birlikte entegre çözümlerin de önerilmesi, farklı alanlarda daha çok gelişmeyi sağlayabilir.
Küçük işletmelere özel geliştirilecek fintech uygulamaları farklı alanlarda büyümelerini sağlayabilir

Finansal servislerin sektör harici aplikasyonlar ya da şirketlerle birlikte çalışması uzun süredir karşı karşıya olduğumuz ve sektörlerin iç içe geçmesi ile çok doğal karşılanan bir uygulama. Farklı uygulamalara yerleştirilen ödeme yöntemlerinin birden fazla müşteri segmentlerinden gelen müşteri değerini ile yaşam döngüsünü artıracak ve ürün önermelerini geliştirmesi de öncelikli beklenti olarak öne çıkıyor. 

Online alışverişlerde görülen artışla birlikte pazaryerleri başta olmak üzere birçok perakendeci ve hizmet sağlayıcı bu şekilde uygulamalarını geliştirmeye, hatta bazı yerlerde bir superapp olma yolunda ilerlemeye başladı. Alışverişi ya da hizmeti sonlandırırken kredi kartı bilgilerine gerek olmadan anında işlemin tamamlanması, alışverişlerin daha hızlı ödenmesini sağlayarak kullanım isteğini artıracak bir etken olarak görülmekte. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.